Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Zgemma H8.2H Full HD Combo

  Is dit een geschikte ontvanger voor de kijker die de traditionele tv-aanbieder vaarwel zegt, maar toch nog lineaire zenders wil zien?
  Jorrit van Broekhoven
  21 maart 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: Zgemma H8.2H Full HD Combo

  Nederland stapt langzaam over van het traditionele tv-zenderpakket naar manieren om online te kijken. Helemaal afscheid nemen van de lineaire zenders willen we echter ook weer niet. Welke apparatuur hoort er bij deze nieuwe vorm van kijken? Totaal TV test de Zgemma H8.2H Full HD Combo, een kleine alleskunner die meerdere manieren van live tv-kijken combineert.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 7 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)