Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  GLORY kickboksen met Ben Saddik live en gratis bij Videoland

  Videoland gaat zaterdag 20 augustus het eerste GLORY kickboksevenement live uitzenden. De Belgische Marokkaan Jamal Ben Saddik is een van de vechters.
  Jarco Kriek
  19 augustus 2022
  comments 1
  GLORY kickboksen met Ben Saddik live en gratis bij Videoland
  Foto Getty Images

  Videoland kocht onlangs de uitzendrechten van de GLORY evenementen. Hierdoor zijn de kickbokswedstrijden van deze organisatie in Nederland niet alleen via een duur digitaal pay-per-view toegangsticket te bekijken, maar ook zonder extra kosten voor alle Videoland-abonnees. Wie nog geen Videoland-abonnee is, kan eerst gebruikmaken van een proefabonnement van 14 dagen. Feitelijk betekent dit dat GLORY 81 voor alle Nederlanders in het binnenland en andere landen van de Europese Unie gratis live te volgen is. Wie uitsluitend een Videoland-proefabonnement neemt om naar GLORY 81 te kijken, moet niet vergeten om het abonnement voor het einde van de proefperiode weer op te zeggen.

   

  Omstreden vechter

  GLORY 81 vindt plaats in Düsseldorf. Het hoofdgevecht is de strijd tussen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. Het evenement is voor Ben Saddik belangrijk om zijn kopzorgen enigszins te kunnen vergeten. De vechter wordt in België gelinkt aan de onderwereld en zat hiervoor in zijn land ook enige tijd in verzekerde bewaring. Rond de eigendommen van familieleden van Ben Saddik zijn meerdere schietincidenten en explosies geweest.

   

  Lineair kijken

  Kijkers met toegang tot de Vlaamse tv-zenders kunnen het gevecht tussen Ben Saddik en Adegbuyi volgen op VTM 4.

   

  Aankomende evenementen

  Videoland biedt de komende maanden meer GLORY evenementen live aan. Zo staan Ciric en Semeleer op 17 september tegenover elkaar tijdens de hoofdpartij van GLORY Rivals 2 in Alkmaar. Het Gelredome in Arnhem is op 8 oktober het strijdtoneel van Collision 4. Dan vechten in de hoofdpartij Badr Hari en Alistair Overeem tegen elkaar. Uiteindelijk moet uit al deze hoofdpartijen de nieuwe uitdager van GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven naar voren treden.

  RTLRTL NederlandVideolandOTTstreamingGLORYkickboksenlive streamingsport

  Reacties

 1. TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  TV-TIP Little People, Big World

  Little People, Big World
  TLC om 20:30 uur
  De verkoop van een gedeelte van de familieboerderij zorgde voor kift tussen Matt en Zach en de lucht is nog steeds niet geklaard. Als Matt een update over de verkoop stuurt, krijgt hij dan ook geen enkele reactie van zijn zoon. En dat schiet Matt weer in het verkeerde keelgat.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)