Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Goed nieuws voor satellietkijkers: SES houdt ongecodeerde zenders

  Schotelbezitters met ontvangst van de Astra1-satelliet op 19,2 graden oost kunnen de komende jaren blijven genieten van een hoeveelheid ongecodeerde tv- en radiozenders.
  Jarco Kriek
  13 april 2023
  comments 3
  Goed nieuws voor satellietkijkers: SES houdt ongecodeerde zenders
  Foto Getty Images

  Satellieteigenaar SES heeft nieuwe distributieovereenkomsten gesloten met meerdere eigenaren van Duitstalige zenders. De overeenkomsten hebben een gezamenlijke waarde van rond de 75 miljoen euro. De ongecodeerde satellietdistributie van diverse Duitstalige zenders is met de overeenkomsten volgens SES voor meerdere jaren verzekerd.

   

  Welke zenders?

  De onderstaande zenders blijven de komende jaren in SD en/of HD beschikbaar via de door SES geëxploiteerde Astra1-satelliet. Vrijwel alle zenders zijn opgenomen in de zenderlijst van Canal Digitaal en TV Vlaanderen.

   

  • QVC Germany
  • One Entertainment Group
  • Media Broadcast Satellite GmbH (MBS)
  • Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF)
  • HIGH VIEW
  SESsatellietAstra1distributiedistributieovereenkomstongecodeerdFTA

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)