Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Goedkoper Formule 1 kijken nu ook via nieuwe KPN decoder

  Formule 1-liefhebbers die kijken via KPN TV+ kunnen het komende seizoen goedkoper de prestaties volgen van Max Verstappen en de andere coureurs.
  Jarco Kriek
  20 februari 2023
  comments 10
  Goedkoper Formule 1 kijken nu ook via nieuwe KPN decoder
  Foto Getty Images

  KPN biedt namelijk als enige van de vijf grote landelijke tv-providers klanten de mogelijkheid om zonder ander apparaat en dus rechtstreeks via de bruikleendecoder naar F1 TV Pro te kijken. Dit geldt niet voor alle tv-abonnees van KPN. De mogelijkheid is alleen beschikbaar bij de nieuwe abonnementsvormen waarbij een TV+ decoder wordt geleverd.

   

  Android TV

  De TV+ decoder functioneert op het Android TV/Google TV-besturingssysteem. Hierbij is het mogelijk om alle apps uit de Google Play store te downloaden. De app van F1 TV Pro is een van de ruim 7.000 beschikbare apps. De andere grote tv-providers Ziggo, T-Mobile, Delta Fiber (Delta en Caiway) en Canal Digitaal bieden het kijken naar F1 TV Pro niet rechtstreeks via de bruikleendecoders aan. Klanten van deze providers en KPN-klanten die de TV+ decoder niet gebruiken, kunnen wel met een extra apparaat – zoals een online mediaspeler functionerend op Android TV/Google TV – van streamingdienst F1 TV Pro gebruikmaken.

   

  Online

  KPN verkoopt zelf geen abonnementen voor F1 TV Pro. Dit abonnement is alleen online bij de streamingdienst zelf verkrijgbaar en kost €64,99 per jaar of €7,99 per maand. Op dit moment loopt er een tijdelijke actie waarbij het jaarabonnement voor €51,99 verkrijgbaar is. F1 TV Pro kan alleen online bekeken worden. Bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway kan wel een Viaplay-maandabonnement afgesloten worden. Wie een Viaplay-abonnement afsluit via een van deze providers, krijgt ook toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra. Het Viaplay-abonnement is wel aanzienlijk duurder dan F1 TV Pro.

  KPNTV+decoderbruikleendecoderF1 TV ProViaplayonlineOTTstreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)