Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Grand Prix Radio met Formule 1 landelijk via DAB+

  Grand Prix Radio is vanaf nu vrijwel landelijk te beluisteren via het digitale radionetwerk DAB+. Op deze zender is onder meer Formule 1 live te horen.
  Jarco Kriek
  22 juli 2022
  comments 1
  Grand Prix Radio met Formule 1 landelijk via DAB+
  Foto Getty Images

  Grand Prix Radio is opgericht door Alexander Stevens en Olav Mol. Op de radiozender is naast veel muziek ook het live radioverslag van de kwalificaties en races in de Formule 1 te beluisteren. De luistercijfers van Grand Prix Radio zijn sinds maart enorm gestegen. Veel Nederlandse Formule 1-liefhebbers vinden het commentaar dat de streamingdienst Viaplay levert van mindere kwaliteit dan het commentaar dat Olav Mol en Jack Plooij maken voor Grand Prix Radio. De online app van de radiozender heeft een extra functionaliteit waarmee het verslag dat Grand Prix Radio levert gemakkelijk kan worden gesynchroniseerd met de beelden op tv. Synchronisatie met de DAB+ verspreiding van Grand Prix Radio is veel moeilijker.

   

  MTV NL

  Buitenshuis heeft Grand Prix Radio een vrijwel landelijk bereik via het DAB+ netwerk van dienstenaanbieder MTV NL. Dit netwerk is te beluisteren via frequentiemux 7D. Ontvangst binnenshuis is minder groot. Grand Prix Radio blijft overigens ook online beschikbaar. Luisteren kan via de website en de app van de radiozender. Ook kan er geluisterd worden via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

  Grand Prix RadioradioDAB+Formule 1MTV NL

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)