Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gratis 4K-televisie voor nieuwe klanten KPN

  Nederlanders die de komende dagen besluiten om naar KPN over te stappen en direct een abonnement met tv en internet afsluiten, krijgen gratis een 4K-televisie.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 2
  Gratis 4K-televisie voor nieuwe klanten KPN
  Foto Getty Images

  Black Friday is in aantocht, en dat betekent dat veel bedrijven speciale aanbiedingen hebben. Zo ook telecombedrijf KPN. Wie KPN kiest als leverancier van tv en internet kan uit diverse aanbiedingen kiezen. Naast de al enige tijd geldende welkomstgeschenken zes maanden abonnement voor 35 euro per maand of twee SuperWifi 2-punten, biedt KPN tijdens de Black Friday-deals nog twee extra keuzemogelijkheden.

   

  Televisie

  Zo kan worden gekozen voor een Philips Soundbar, maar een misschien nog wel opvallender welkomstgeschenk is een 43 inch 4K Smart TV van Philips. Meer informatie over de Black Friday-deals van KPN vindt u hier.

  KPNInteractieve TVtvtelevisieinternetBlack Friday

  Reacties

 1. TV-TIP Cast

  Cast
  NPO 3 om 21:18 uur
  De vlinders fladderen met een noodvaart de verkeerde kant op als blijkt dat Elise Schaap en Maarten Heijmans, het liefdeskoppel in een nieuwe romcom, elkaar weigeren te zoenen. Om de twee letterlijk nader tot elkaar te laten komen, wordt zelfbenoemd intimiteitscoördinator Kiki opgetrommeld. Ondertussen moet het castingbureau op zoek naar de hoofdrol voor een film over Willem van Oranje. En hoewel Willem een witte man was, zijn alle kleuren en genders welkom.

  TV-TIP 2Doc: Meneer Pastoor

  2Doc: Meneer Pastoor
  NPO 2 om 22:16 uur
  Ruim veertig jaar bestierde pastoor John van Oss de parochies van Schimmert en Gernhout, twee dorpjes in Zuid-Limburg. Inmiddels is het tijd voor een welverdiend pensioen. Zijn opvolgers, paters Stefan Musanai en Charles Leta, zijn niet alleen zo’n vijftig jaar jonger, maar ook geboren en getogen op het tropische eiland Flores in ­Indonesië. Maar dan blijkt dat de geliefde pastoor, in Limburg en omstreken ook bekend vanwege zijn indrukwekkende verzameling kerstballen, helemaal niet zo eenvoudig te vervangen is.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)