Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gratis 4K-televisie voor nieuwe klanten KPN

  Nederlanders die de komende dagen besluiten om naar KPN over te stappen en direct een abonnement met tv en internet afsluiten, krijgen gratis een 4K-televisie.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 2
  Gratis 4K-televisie voor nieuwe klanten KPN
  Foto Getty Images

  Black Friday is in aantocht, en dat betekent dat veel bedrijven speciale aanbiedingen hebben. Zo ook telecombedrijf KPN. Wie KPN kiest als leverancier van tv en internet kan uit diverse aanbiedingen kiezen. Naast de al enige tijd geldende welkomstgeschenken zes maanden abonnement voor 35 euro per maand of twee SuperWifi 2-punten, biedt KPN tijdens de Black Friday-deals nog twee extra keuzemogelijkheden.

   

  Televisie

  Zo kan worden gekozen voor een Philips Soundbar, maar een misschien nog wel opvallender welkomstgeschenk is een 43 inch 4K Smart TV van Philips. Meer informatie over de Black Friday-deals van KPN vindt u hier.

  KPNInteractieve TVtvtelevisieinternetBlack Friday

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)