Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gratis Africa Cup voetbal bij Ziggo, betalen bij KPN, Odido en andere providers

  Een voordeeltje voor voetbalfans die via Ziggo tv-kijken: de komende weken zien zij zonder extra betaling het voetbaltoernooi Africa Cup.
  Jarco Kriek
  12 januari 2024
  comments 0
  Gratis Africa Cup voetbal bij Ziggo, betalen bij KPN, Odido en andere providers
  Foto Getty Images

  Het internationale toernooi voor landenteams – vergelijkbaar met het EK voetbal in Europa – wordt van 13 januari tot en met 11 februari in Ivoorkust georganiseerd. De wedstrijden worden voor Ziggo-klanten op het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14 uitgezonden. Klanten van andere providers - zoals KPN, Odido en Delta - kunnen de wedstrijden live volgen op het kanaal Ziggo Sport Select. Om te kunnen kijken is voor hen wel een aanvullend abonnement op Ziggo Sport Totaal noodzakelijk. Dit kost rond de 15 euro per maand.

   

  Uitgesteld

  De Africa Cup of Nations, zoals het toernooi officieel heet, zou eigenlijk vorig jaar al georganiseerd worden maar werd door extreme weersomstandigheden uitgesteld. Het kampioenschap voor Afrikaanse landenteams wordt iedere twee jaar georganiseerd. VodafoneZiggo heeft voor Ziggo Sport voor de komende twee edities de exclusieve Nederlandse uitzendrechten gekocht. De eerste wedstrijd wordt zaterdag 13 januari om 20.00 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select uitgezonden. Thuisland Ivoorkust trapt het toernooi af tegen Guinee-Bissau.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sportvoetbaltvtelevisiesport

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview