Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gratis bij Ziggo: TV Oranje zendt Mega Piraten Festival live uit

  TV Oranje en RadioNL zenden op zaterdag 16 december het Mega Piraten Festival live uit vanuit het Gelredome in Arnhem. TV Oranje staat dan in de etalage bij Ziggo.
  Jarco Kriek
  6 december 2023
  comments 1
  Gratis bij Ziggo: TV Oranje zendt Mega Piraten Festival live uit
  Foto Getty Images

  Op zaterdag 16 december worden de succesvolle Mega Piraten Festijnen traditioneel afgesloten met een groot concert in het GelreDome in Arnhem, met medewerking van een groot aantal Nederlandstalige topartiesten. Het meezingfeest zal dit jaar live worden uitgezonden door RadioNL, zowel via de ether als via het eigen tv-kanaal RadioNL TV. Ook mediapartner TV Oranje zal het Mega Piraten Festijn dit jaar live op het scherm brengen. De uitzending begint om 18.30 uur en loopt door tot rond de klok van elf uur.

   

  Keur van artiesten

  Tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome zorgt de absolute top van de Nederlandse piratenartiesten voor een onvergetelijk muziekfeest. Er zijn optredens van Gerard Joling, Jan Smit, Donnie, Bennie Jolink, Jannes, Mart Hoogkamer, Marco Schuitmaker, Tino Martin, Jeroen van der Boom, Django Wagner, Frans Duijts, Stef Ekkel, Jan Biggel, René Karst, Lee Towers, Ancora, Henk Wijngaard, Wolter Kroes, Mooi Wark, Raymon Hermans, Jaman, Robert Pater, Dennie Christian, John de Bever, Rutger van Barneveld, Belinda Kinnaer, Gino Graus en Jeffrey Kuipers. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis.

   

  Waar te ontvangen?

  De live-uitzending van het Mega Piraten Festijn GelreDome is te zien bij TV Oranje en via de livestream op radionl.tv. TV Oranje is momenteel gratis te bekijken voor alle abonnees van Ziggo (voorkeuzekanaal 609). Verder is TV Oranje te ontvangen bij KPN (Pluspakket voorkeuzekanaal 112) en in de basis- en pluspakketten van alle overige Nederlandse providers waaronder Odido, Delta en Canal Digitaal. RadioNL is in Nederland via de meeste providers en ook in de ether via FM en DAB+ te beluisteren. Online heeft RadioNL een mondiaal bereik.

  TV OranjeRadioNLmuziektvtelevisieradioFMDAB+

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)