Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gratis films voor abonnees KPN Interactieve TV

  Het kadootje van KPN voor alle abonnees van Interactieve TV is in februari de mogelijkheid om vijf films via het on demand-platform gratis te kijken.
  Jarco Kriek
  3 februari 2022
  comments 2
  Gratis films voor abonnees KPN Interactieve TV
  Foto Getty Images

  KPN biedt abonnees iedere maand kadootjes aan. Deze kunnen verschillen van tijdelijk gratis zenders of diensten. In februari biedt KPN alle Interactieve TV-klanten in het kader van Valentijnsdag vijf gratis films aan. Dit zijn de films The Wedding Planner, Her, The Space Between Us, Jackie en The King’s Speech. Deze films zijn de gehele maand gratis en onbeperkt te bekijken.

   

  Hoe kunt u de films bekijken?

  Om naar de vijf door KPN geselecteerde films te kijken, dient u binnen het menu van de bruikleendecoder te navigeren naar Films. Daarna kiest u de optie Film Huren om vervolgens de optie Valentijnsdag te kiezen. Hier vindt u de gratis films.

  KPNXS4AllInteractieve TVfilmsvideo on demand

  Reacties

 1. TV-TIP Viewpoint

  Viewpoint
  Canvas om 21:25 uur
  Wanneer lerares Gemma Hillman in het niets verdwijnt en haar vriend Greg zich vreemd gaat gedragen, besluit detective Martin King zijn observatiepost op te zetten in het appartement van haar overbuurvrouw. Maar de getroebleerde King twijfelt al snel of hij wel kan vertrouwen op wat hij ziet.

  TV-TIP Ik vertrek

  Ik vertrek
  NPO 1 om 21:36 uur
  Steward Walter en farmaceutisch consultant Marcel leiden een onbekommerd leven. De donkere wolken drijven over als er in korte tijd een aantal dierbaren komt te overlijden, Walter zijn heup verbrijzelt en vervolgens in een burn-out schiet. Om de zon weer te laten schijnen, besluiten de heren een B&B te openen aan de Costa Blanca. Maar door financiële ellende moet het duo over op plan B.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)