Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gratis films voor abonnees KPN Interactieve TV

  Het kadootje van KPN voor alle abonnees van Interactieve TV is in februari de mogelijkheid om vijf films via het on demand-platform gratis te kijken.
  Jarco Kriek
  3 february 2022
  comments 2
  Gratis films voor abonnees KPN Interactieve TV
  Foto Getty Images

  KPN biedt abonnees iedere maand kadootjes aan. Deze kunnen verschillen van tijdelijk gratis zenders of diensten. In februari biedt KPN alle Interactieve TV-klanten in het kader van Valentijnsdag vijf gratis films aan. Dit zijn de films The Wedding Planner, Her, The Space Between Us, Jackie en The King’s Speech. Deze films zijn de gehele maand gratis en onbeperkt te bekijken.

   

  Hoe kunt u de films bekijken?

  Om naar de vijf door KPN geselecteerde films te kijken, dient u binnen het menu van de bruikleendecoder te navigeren naar Films. Daarna kiest u de optie Film Huren om vervolgens de optie Valentijnsdag te kiezen. Hier vindt u de gratis films.

  KPNXS4AllInteractieve TVfilmsvideo on demand

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)