Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gratis Netflix en Videoland bij Ziggo

  Wie nu bij Ziggo een jaarabonnement afsluit, krijgt de mogelijkheid om tijdens deze hele periode gratis naar Netflix en Videoland te kijken.
  Jarco Kriek
  21 juni 2022
  comments 6
  Gratis Netflix en Videoland bij Ziggo

  Ziggo heeft regelmatig nieuwe aanbiedingen voor klanten die een jaarabonnement afsluiten voor de vaste diensten tv en internet. Deze aanbiedingen gelden overigens alleen voor nieuwe abonnees. Bestaande abonnees die het abonnement na de vaste contractperiode met een jaar verlengen, krijgen meestal andere extraatjes, zoals gratis Film1, ESPN Compleet en/of Ziggo Sport Compleet.

   

  Honderden euro's korting

  Wie op dit moment als nieuwe klant bij Ziggo een abonnement voor minimaal tv en internet afsluit, kan uit twee opties kiezen. Als eerste is er de mogelijkheid van een gratis jaarabonnement voor de streamingdiensten Netflix en Videoland ter waarde van 251 euro. Het kabelbedrijf springt hiermee in op de veranderende manier van tv-consumptie, waarbij online kijken een belangrijke rol speelt. Ziggo levert bij deze mogelijkheid een voucher met kortingscode. Wie geen interesse heeft in deze streamingdiensten kan ook kiezen voor zes maanden 50 procent korting op het gekozen abonnement. Met deze optie kan de korting oplopen tot boven de 250 euro.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementkortingVideolandNetflox
 1. TV-TIP The Masked Singer

  The Masked Singer
  RTL 4 om 20:00 uur
  Ruben Nicolai stelt de laatste vijf kandidaten van dit seizoen voor. Panelleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Monica Geuze, Loretta Schrijver en Gerard Joling mogen direct aan de slag: twee van de nieuwkomers vallen af.

  TV-TIP Nations League (v): Engeland - Nederland

  Nations League (v): Engeland - Nederland
  NPO 3 om 20:21 uur
  Na de pijnlijke nederlaag tegen onze zuiderburen leek het Nations League-avontuur van de Oranje Leeuwinnen al voorbij voordat het überhaupt begonnen was. De wedstrijd tegen verliezend de WK-finalist Engeland stond immers óók nog op de kalender. Tot ieders verbazing werd de ploeg van Sarina Wiegman eind ­september met 2-1 terug naar huis gestuurd. Op ’t heilige gras van Wembley zijn de Britse dames nu uit op revanche.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)