Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gratis Netflix en Videoland bij Ziggo

  Wie nu bij Ziggo een jaarabonnement afsluit, krijgt de mogelijkheid om tijdens deze hele periode gratis naar Netflix en Videoland te kijken.
  Jarco Kriek
  21 june 2022
  comments 6
  Gratis Netflix en Videoland bij Ziggo

  Ziggo heeft regelmatig nieuwe aanbiedingen voor klanten die een jaarabonnement afsluiten voor de vaste diensten tv en internet. Deze aanbiedingen gelden overigens alleen voor nieuwe abonnees. Bestaande abonnees die het abonnement na de vaste contractperiode met een jaar verlengen, krijgen meestal andere extraatjes, zoals gratis Film1, ESPN Compleet en/of Ziggo Sport Compleet.

   

  Honderden euro's korting

  Wie op dit moment als nieuwe klant bij Ziggo een abonnement voor minimaal tv en internet afsluit, kan uit twee opties kiezen. Als eerste is er de mogelijkheid van een gratis jaarabonnement voor de streamingdiensten Netflix en Videoland ter waarde van 251 euro. Het kabelbedrijf springt hiermee in op de veranderende manier van tv-consumptie, waarbij online kijken een belangrijke rol speelt. Ziggo levert bij deze mogelijkheid een voucher met kortingscode. Wie geen interesse heeft in deze streamingdiensten kan ook kiezen voor zes maanden 50 procent korting op het gekozen abonnement. Met deze optie kan de korting oplopen tot boven de 250 euro.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementkortingVideolandNetflox
 1. TV-TIP NOS 30 jaar Bijlmervliegramp

  NOS 30 jaar Bijlmervliegramp
  NPO 2 om 17:00 uur
  Vandaag wordt de Bijlmerramp herdacht. Dertig jaar geleden stortte een vliegtuig neer op twee flats in de Bijlmermeer, waarbij 43 mensen om het leven kwamen. Tijdens een ceremonie worden hun namen genoemd, daarna volgt een minuut stilte en wordt een krans gelegd bij de herdenkingsplaats voorde slachtoffers. Mark Visser presenteert het verslag van deze bijeenkomst en praat met gasten over de impact van deze verschrikkelijke ramp.

  TV-TIP The Clovehitch Killer

  The Clovehitch Killer
  RTL 8 om 20:25 uur
  Tiener Tyler en zijn vader Don zijn gerespecteerde inwoners van een rustig dorp in Kentucky. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie de dader is. Als Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto's vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop.

  Interview