Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gratis Netflix en Videoland bij Ziggo

  Wie nu bij Ziggo een jaarabonnement afsluit, krijgt de mogelijkheid om tijdens deze hele periode gratis naar Netflix en Videoland te kijken.
  Jarco Kriek
  21 juni 2022
  comments 6
  Gratis Netflix en Videoland bij Ziggo

  Ziggo heeft regelmatig nieuwe aanbiedingen voor klanten die een jaarabonnement afsluiten voor de vaste diensten tv en internet. Deze aanbiedingen gelden overigens alleen voor nieuwe abonnees. Bestaande abonnees die het abonnement na de vaste contractperiode met een jaar verlengen, krijgen meestal andere extraatjes, zoals gratis Film1, ESPN Compleet en/of Ziggo Sport Compleet.

   

  Honderden euro's korting

  Wie op dit moment als nieuwe klant bij Ziggo een abonnement voor minimaal tv en internet afsluit, kan uit twee opties kiezen. Als eerste is er de mogelijkheid van een gratis jaarabonnement voor de streamingdiensten Netflix en Videoland ter waarde van 251 euro. Het kabelbedrijf springt hiermee in op de veranderende manier van tv-consumptie, waarbij online kijken een belangrijke rol speelt. Ziggo levert bij deze mogelijkheid een voucher met kortingscode. Wie geen interesse heeft in deze streamingdiensten kan ook kiezen voor zes maanden 50 procent korting op het gekozen abonnement. Met deze optie kan de korting oplopen tot boven de 250 euro.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementkortingVideolandNetflox
 1. TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  TV-TIP Opal Hunters: Red Dirt Road Trip

  Opal Hunters: Red Dirt Road Trip
  Discovery Channel om 21:30 uur
  James ‘JC’ Curuana is erachter gekomen dat je opaal niet zomaar even uit de grond zeeft. Om het vak echt te leren én er ook van te kunnen leven, roept hij de hulp in van de ervaren opaaldelver Rod Manning die hem geduren­de drie maanden aan een extreme spoedcursus onderwerpt. Het brengt de twee naar de verste uithoeken van de verlaten outback en zelfs naar het regenwoud van Tasmanië. Weten ze het kostbare goedje daar met hun explosieven uit de grond te knallen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)