Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gratis voetbal voor alle Ziggo-klanten

  Ziggo is als hoofdsponsor van Ajax tevens de plek waar alle oefenwedstrijden van de Amsterdamse voetbalclub zonder extra kosten voor alle klanten te zien zijn.
  Jarco Kriek
  21 juli 2022
  comments 0
  Gratis voetbal voor alle Ziggo-klanten
  Foto Getty Images

  Ziggo Sport – onderdeel van Ziggo en dus ook van moederbedrijf VodafoneZiggo – heeft de uitzendrechten van alle oefenwedstrijden van Ajax in bezit. Ziggo Sport is voor Ziggo-abonnees zonder extra kosten beschikbaar in het ongecodeerde Kabel TV-aanbod. Ajax-fans en andere sportliefhebbers die tv-diensten afnemen bij een andere provider, zoals KPN, T-Mobile of Canal Digitaal, kunnen wel naar de oefenwedstrijden van Ajax kijken maar moeten daarvoor het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement afsluiten.

   

  Benefietwedstrijd

  Komende zaterdagmiddag oefent Ajax in Oostenrijk tegen het Duitse Eintracht Frankfurt. Ook deze wedstrijd is vanaf 14.45 uur op Ziggo Sport te zien. De daaropvolgende oefenwedstrijd wordt op dinsdag 26 juli gespeeld. Het gaat hier om een benefietwedstrijd tegen de uit Oekraïne afkomstige voetbalclub Shakhtar Donetsk. De opbrengst van deze wedstrijd komt geheel ten goede aan instanties die hulp verlenen aan het door oorlog geteisterde Oekraïne. Speciale gasten zijn een aantal medewerkers van Vodafone Ukraine en hun families die momenteel in de vluchtelingenopvang in Naarden verblijven. Zij worden met de Ajax spelersbus naar de Johan Cruijff ArenA vervoerd. De uitzending op Ziggo Sport begint om 19.45 uur.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportvoetbalAjax
 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview