Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Haal de kerstsfeer nu al in huis met Sky Radio Christmas via DAB+

  Net als de voorgaande jaren is Talpa al begonnen met het uitzenden van kerstmuziek via DAB+ op het themakanaal Sky Christmas.
  Jarco Kriek
  30 september 2022
  comments 0
  Haal de kerstsfeer nu al in huis met Sky Radio Christmas via DAB+
  Foto Getty Images

  De vraag is in hoeveel huiskamers er dit jaar een kerstboom en andere verlichte versieringen komen. De hoge stroomprijs en de fors gestegen energierekening zijn een domper op de feestmaand. Ondanks deze onzekerheid is Talpa toch begonnen met het uitzenden van non-stop kerstmuziek via het digitale radionetwerk DAB+. Sky Christmas neemt tot het einde van het jaar het uitzendslot van Sky Radio Nice & Easy over op DAB+ kanaal 9C. Daarnaast is Sky Christmas wereldwijd online te beluisteren via onder meer de online radiodienst JUKE van Talpa Network.

   

  Kerstsfeer

  Op Sky Christmas is voortdurend kerstmuziek te horen. Onder meer klassiekers als Last Christmas van Wham, All I Want For Christmas van Mariah Carey en It’s the Most Wonderful Time of the Year van Andy Williams komen met enige regelmaat voorbij op dit themakanaal.

  TalpaTalpa NetworkSky RadioSky ChristmasDAB+radiodigitaalkerstmis

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)