Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Haal de kerstsfeer nu al in huis met Sky Radio Christmas via DAB+

  Net als de voorgaande jaren is Talpa al begonnen met het uitzenden van kerstmuziek via DAB+ op het themakanaal Sky Christmas.
  Jarco Kriek
  30 september 2022
  comments 0
  Haal de kerstsfeer nu al in huis met Sky Radio Christmas via DAB+
  Foto Getty Images

  De vraag is in hoeveel huiskamers er dit jaar een kerstboom en andere verlichte versieringen komen. De hoge stroomprijs en de fors gestegen energierekening zijn een domper op de feestmaand. Ondanks deze onzekerheid is Talpa toch begonnen met het uitzenden van non-stop kerstmuziek via het digitale radionetwerk DAB+. Sky Christmas neemt tot het einde van het jaar het uitzendslot van Sky Radio Nice & Easy over op DAB+ kanaal 9C. Daarnaast is Sky Christmas wereldwijd online te beluisteren via onder meer de online radiodienst JUKE van Talpa Network.

   

  Kerstsfeer

  Op Sky Christmas is voortdurend kerstmuziek te horen. Onder meer klassiekers als Last Christmas van Wham, All I Want For Christmas van Mariah Carey en It’s the Most Wonderful Time of the Year van Andy Williams komen met enige regelmaat voorbij op dit themakanaal.

  TalpaTalpa NetworkSky RadioSky ChristmasDAB+radiodigitaalkerstmis

  Reacties

 1. TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  TV-TIP Spooked: Ireland

  Spooked: Ireland
  discovery om 22:30 uur
  Na zijn spoken­expeditie in Schotland springt medium Chris Fleming het Noorderkanaal over. In Spooked: Ireland bezoekt hij de meest afgelegen kastelen en spookhuizen, op zoek naar para­normale verschijnselen. Chris wordt bijgestaan door de Ierse reality-ster en presentatrice Vogue Williams. Het duo bezoekt beruchte Ierse griezel­locaties als Charleville Castle, Leap Castle en de lugubere Wicklow-gevangenis, ook wel bekend als ‘de poorten van de hel’.

  Interview