Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Haal de kerstsfeer nu al in huis met Sky Radio Christmas via DAB+

    Net als de voorgaande jaren is Talpa al begonnen met het uitzenden van kerstmuziek via DAB+ op het themakanaal Sky Christmas.
    Jarco Kriek
    30 september 2022
    comments 0
    Haal de kerstsfeer nu al in huis met Sky Radio Christmas via DAB+
    Foto Getty Images

    De vraag is in hoeveel huiskamers er dit jaar een kerstboom en andere verlichte versieringen komen. De hoge stroomprijs en de fors gestegen energierekening zijn een domper op de feestmaand. Ondanks deze onzekerheid is Talpa toch begonnen met het uitzenden van non-stop kerstmuziek via het digitale radionetwerk DAB+. Sky Christmas neemt tot het einde van het jaar het uitzendslot van Sky Radio Nice & Easy over op DAB+ kanaal 9C. Daarnaast is Sky Christmas wereldwijd online te beluisteren via onder meer de online radiodienst JUKE van Talpa Network.

     

    Kerstsfeer

    Op Sky Christmas is voortdurend kerstmuziek te horen. Onder meer klassiekers als Last Christmas van Wham, All I Want For Christmas van Mariah Carey en It’s the Most Wonderful Time of the Year van Andy Williams komen met enige regelmaat voorbij op dit themakanaal.

    TalpaTalpa NetworkSky RadioSky ChristmasDAB+radiodigitaalkerstmis

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview