Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  HBO MAX en discovery+ worden samengevoegd

  HBO MAX en discovery+ gaan op een later tijdstip als één platform verder. Dit is het gevolg van het samenvoegen van de bedrijven WarnerMedia en Discovery Inc.
  Jarco Kriek
  15 maart 2022
  comments 4
  HBO MAX en discovery+ worden samengevoegd
  Foto Getty Images

  De nieuwe joint venture die door het samenvoegen van WarnerMedia en Discovery Inc. ontstaat, gaat onder de naam Warner Bros. Discovery verder. Het samenvoegen van de streamingdiensten van WarnerMedia (HBO MAX) en Discovery Inc. (discovery+) lag voor de hand. Bij de aankondiging werd door beide partijen al gewezen op het zwaartepunt dat op online activiteiten zou komen te liggen. Het bundelen van de krachten van HBO MAX en discovery+ komt dus niet als een verrassing.

   

  Content

  Over een eventuele nieuwe naam, de abonnementsprijs en de datum waarop de nieuwe samengevoegde streamingdienst in Nederland beschikbaar komt, is op dit moment nog niets bekend. Duidelijk is wel dat het contentaanbod groot en divers gaat worden. Het duurste abonnement HBO MAX kost met de levenslange korting van vijftig procent met de huidige prijs €3,99 per maand. Het discovery+ abonnement met alleen entertainment kost €3,99 per maand. Het abonnement met entertainment en sport €5,99 per maand. Bij de discovery+ abonnementen geldt wel dat bij een jaarabonnement met vooruitbetaling slechts tien maanden betaald dient te worden.

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)