Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  HBO MAX en discovery+ worden samengevoegd

  HBO MAX en discovery+ gaan op een later tijdstip als één platform verder. Dit is het gevolg van het samenvoegen van de bedrijven WarnerMedia en Discovery Inc.
  Jarco Kriek
  15 march 2022
  comments 4
  HBO MAX en discovery+ worden samengevoegd
  Foto Getty Images

  De nieuwe joint venture die door het samenvoegen van WarnerMedia en Discovery Inc. ontstaat, gaat onder de naam Warner Bros. Discovery verder. Het samenvoegen van de streamingdiensten van WarnerMedia (HBO MAX) en Discovery Inc. (discovery+) lag voor de hand. Bij de aankondiging werd door beide partijen al gewezen op het zwaartepunt dat op online activiteiten zou komen te liggen. Het bundelen van de krachten van HBO MAX en discovery+ komt dus niet als een verrassing.

   

  Content

  Over een eventuele nieuwe naam, de abonnementsprijs en de datum waarop de nieuwe samengevoegde streamingdienst in Nederland beschikbaar komt, is op dit moment nog niets bekend. Duidelijk is wel dat het contentaanbod groot en divers gaat worden. Het duurste abonnement HBO MAX kost met de levenslange korting van vijftig procent met de huidige prijs €3,99 per maand. Het discovery+ abonnement met alleen entertainment kost €3,99 per maand. Het abonnement met entertainment en sport €5,99 per maand. Bij de discovery+ abonnementen geldt wel dat bij een jaarabonnement met vooruitbetaling slechts tien maanden betaald dient te worden.

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview