Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  HBO MAX en discovery+ worden samengevoegd

  HBO MAX en discovery+ gaan op een later tijdstip als één platform verder. Dit is het gevolg van het samenvoegen van de bedrijven WarnerMedia en Discovery Inc.
  Jarco Kriek
  15 march 2022
  comments 4
  HBO MAX en discovery+ worden samengevoegd
  Foto Getty Images

  De nieuwe joint venture die door het samenvoegen van WarnerMedia en Discovery Inc. ontstaat, gaat onder de naam Warner Bros. Discovery verder. Het samenvoegen van de streamingdiensten van WarnerMedia (HBO MAX) en Discovery Inc. (discovery+) lag voor de hand. Bij de aankondiging werd door beide partijen al gewezen op het zwaartepunt dat op online activiteiten zou komen te liggen. Het bundelen van de krachten van HBO MAX en discovery+ komt dus niet als een verrassing.

   

  Content

  Over een eventuele nieuwe naam, de abonnementsprijs en de datum waarop de nieuwe samengevoegde streamingdienst in Nederland beschikbaar komt, is op dit moment nog niets bekend. Duidelijk is wel dat het contentaanbod groot en divers gaat worden. Het duurste abonnement HBO MAX kost met de levenslange korting van vijftig procent met de huidige prijs €3,99 per maand. Het discovery+ abonnement met alleen entertainment kost €3,99 per maand. Het abonnement met entertainment en sport €5,99 per maand. Bij de discovery+ abonnementen geldt wel dat bij een jaarabonnement met vooruitbetaling slechts tien maanden betaald dient te worden.

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)