Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  HBO MAX en discovery+ worden samengevoegd

  HBO MAX en discovery+ gaan op een later tijdstip als één platform verder. Dit is het gevolg van het samenvoegen van de bedrijven WarnerMedia en Discovery Inc.
  Jarco Kriek
  15 maart 2022
  comments 4
  HBO MAX en discovery+ worden samengevoegd
  Foto Getty Images

  De nieuwe joint venture die door het samenvoegen van WarnerMedia en Discovery Inc. ontstaat, gaat onder de naam Warner Bros. Discovery verder. Het samenvoegen van de streamingdiensten van WarnerMedia (HBO MAX) en Discovery Inc. (discovery+) lag voor de hand. Bij de aankondiging werd door beide partijen al gewezen op het zwaartepunt dat op online activiteiten zou komen te liggen. Het bundelen van de krachten van HBO MAX en discovery+ komt dus niet als een verrassing.

   

  Content

  Over een eventuele nieuwe naam, de abonnementsprijs en de datum waarop de nieuwe samengevoegde streamingdienst in Nederland beschikbaar komt, is op dit moment nog niets bekend. Duidelijk is wel dat het contentaanbod groot en divers gaat worden. Het duurste abonnement HBO MAX kost met de levenslange korting van vijftig procent met de huidige prijs €3,99 per maand. Het discovery+ abonnement met alleen entertainment kost €3,99 per maand. Het abonnement met entertainment en sport €5,99 per maand. Bij de discovery+ abonnementen geldt wel dat bij een jaarabonnement met vooruitbetaling slechts tien maanden betaald dient te worden.

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Stavanger

  Schaatsen: World Cup Stavanger
  NPO 1 om 14:20 uur
  Je zou haar zo zonder helm bijkans niet herkennen, maar Marijke Groenewoud schaatst haar rondjes niet alleen maar op de achtervolging en massastart. De Hallumse reed tijdens het World Cup kwalificatietoernooi op de 1.500 meter zelfs naar het goud, nog voor topfavoriet Antoinette Rijpma-de Jong. Tijdens de aftrap van het World Cup-seizoen in het Japanse Obihiro bleef een nieuwe krachtmeting uit: de ploeg van Jillert Anema bleef thuis. In het Noorse Stavanger is Groenewoud wél weer van de partij.

  TV-TIP The Last Boy Scout

  The Last Boy Scout
  Paramount Network om 20:00 uur
  Privédetective Joe Hallenbeck (Bruce Willis) zit aan de grond. Dus komt het goed uit dat ex-footballspeler Jimmy Dix (Damon Wayans) hem inhuurt om zijn vriendin Cory (Halle Berry) te beschermen. Cory heeft belastende informatie over de eigenaar van Jimmy's oude club. Als ze vermoord wordt besluiten Joe en Jimmy haar dood te wreken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)