Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  HD voortaan ook bij ARTE de standaard

  De Frans-Duitse cultuurzender ARTE levert providers binnenkort het aanvoersignaal alleen in HD-kwaliteit. Dit betekent dat de doorgifte in SD gestaakt wordt.
  Jarco Kriek
  10 november 2022
  comments 2
  HD voortaan ook bij ARTE de standaard
  Foto Getty Images

  Stichting Kabelnet Veendam (SKV) laat klanten weten dat zij vanaf 14 november niet meer met een SD-decoder naar ARTE kunnen kijken. Vanaf dat moment is het Frans-Duitse cultuurkanaal alleen nog in HD en dus met een HD- of 4K-decoder of -televisie te bekijken. ARTE wordt door SKV op voorkeuzekanaal 64 in het basispakket aangeboden.

   

  Providers

  Volgens inventarisatie van Providercheck bieden onder meer Budget, Delta, Online.nl en T-Mobile ARTE op dit moment nog in SD aan. Deze providers moeten dus de overstap naar HD maken als ze ARTE nog willen aanbieden.

  ARTEtvtelevisieHD

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)