Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Het kan nog: KPN verlaagt prijs internetabonnementen

  Geheel onverwacht heeft KPN de prijs van internetabonnementen verlaagd. Bestaande klanten moeten voor de lagere prijs wel hun abonnement omzetten.
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 5
  Het kan nog: KPN verlaagt prijs internetabonnementen
  Foto Getty Images

  KPN heeft een nieuwe abonnementsvorm met het tv-product KPN TV+ op de markt gebracht. Bij deze abonnementsvorm berekent KPN lagere prijzen voor internet dat via glasvezel wordt geleverd. Het gaat om een prijsverlaging variërend tussen de €2,00 en €6,50 per maand. Ook is het instapabonnement met de symmetrische snelheid 50Mbps uit het aanbod verdwenen. Bij het instapabonnement wordt nu een symmetrische internetsnelheid van 100Mbps geleverd. En dat tegen een lagere prijs dan voorheen werd gerekend voor het 50/50Mbps abonnement.

   

  Nieuwe klanten

  KPN-woordvoerder Ellen van Heerwaarden bevestigt aan Totaal TV de prijsverlaging van internetabonnementen. Het aantal abonnementen wordt daarnaast teruggebracht naar drie. De goedkopere internetabonnementen zijn per direct beschikbaar voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen – mits zij buiten de contractvaste periode zijn – hun oude abonnement naar de nieuwe abonnementsvorm omzetten. Ze gaan dan wel een nieuwe overeenkomst aan met een contractvaste periode van een jaar. Verder hoort bij het nieuwe abonnement KPN TV+ als tv-dienst. Dit betekent dat bestaande klanten moeten overstappen op de nieuwe Android TV/Google TV bruikleendecoder. De lagere abonnementsprijs geldt ook voor internet-only abonnementen, dus zonder aanvullend tv-abonnement.

   

  Nieuwe prijzen

  Onderstaand vindt u de nieuwe goedkopere prijzen van internetabonnementen die vanaf maandag 23 januari van toepassing zijn voor nieuwe klanten of bestaande klanten die overstappen naar de nieuwe abonnementsvorm.

   

  • Internet 100/100Mbps €42,50 per maand (was voorheen €49,00)
  • Internet 200/200Mbps €50,00 per maand (was voorheen €52,00)
  • Internet 1000/1000Mbps €52,50 per maand (was voorheen €57,50)
  KPNKPN TV+internetglasvezelabonnementprijsverlaging

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)