Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Het kan nog: KPN verlaagt prijs internetabonnementen

  Geheel onverwacht heeft KPN de prijs van internetabonnementen verlaagd. Bestaande klanten moeten voor de lagere prijs wel hun abonnement omzetten.
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 5
  Het kan nog: KPN verlaagt prijs internetabonnementen
  Foto Getty Images

  KPN heeft een nieuwe abonnementsvorm met het tv-product KPN TV+ op de markt gebracht. Bij deze abonnementsvorm berekent KPN lagere prijzen voor internet dat via glasvezel wordt geleverd. Het gaat om een prijsverlaging variërend tussen de €2,00 en €6,50 per maand. Ook is het instapabonnement met de symmetrische snelheid 50Mbps uit het aanbod verdwenen. Bij het instapabonnement wordt nu een symmetrische internetsnelheid van 100Mbps geleverd. En dat tegen een lagere prijs dan voorheen werd gerekend voor het 50/50Mbps abonnement.

   

  Nieuwe klanten

  KPN-woordvoerder Ellen van Heerwaarden bevestigt aan Totaal TV de prijsverlaging van internetabonnementen. Het aantal abonnementen wordt daarnaast teruggebracht naar drie. De goedkopere internetabonnementen zijn per direct beschikbaar voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen – mits zij buiten de contractvaste periode zijn – hun oude abonnement naar de nieuwe abonnementsvorm omzetten. Ze gaan dan wel een nieuwe overeenkomst aan met een contractvaste periode van een jaar. Verder hoort bij het nieuwe abonnement KPN TV+ als tv-dienst. Dit betekent dat bestaande klanten moeten overstappen op de nieuwe Android TV/Google TV bruikleendecoder. De lagere abonnementsprijs geldt ook voor internet-only abonnementen, dus zonder aanvullend tv-abonnement.

   

  Nieuwe prijzen

  Onderstaand vindt u de nieuwe goedkopere prijzen van internetabonnementen die vanaf maandag 23 januari van toepassing zijn voor nieuwe klanten of bestaande klanten die overstappen naar de nieuwe abonnementsvorm.

   

  • Internet 100/100Mbps €42,50 per maand (was voorheen €49,00)
  • Internet 200/200Mbps €50,00 per maand (was voorheen €52,00)
  • Internet 1000/1000Mbps €52,50 per maand (was voorheen €57,50)
  KPNKPN TV+internetglasvezelabonnementprijsverlaging

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)