Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Het kan nog: KPN verlaagt prijs internetabonnementen

  Geheel onverwacht heeft KPN de prijs van internetabonnementen verlaagd. Bestaande klanten moeten voor de lagere prijs wel hun abonnement omzetten.
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 5
  Het kan nog: KPN verlaagt prijs internetabonnementen
  Foto Getty Images

  KPN heeft een nieuwe abonnementsvorm met het tv-product KPN TV+ op de markt gebracht. Bij deze abonnementsvorm berekent KPN lagere prijzen voor internet dat via glasvezel wordt geleverd. Het gaat om een prijsverlaging variërend tussen de €2,00 en €6,50 per maand. Ook is het instapabonnement met de symmetrische snelheid 50Mbps uit het aanbod verdwenen. Bij het instapabonnement wordt nu een symmetrische internetsnelheid van 100Mbps geleverd. En dat tegen een lagere prijs dan voorheen werd gerekend voor het 50/50Mbps abonnement.

   

  Nieuwe klanten

  KPN-woordvoerder Ellen van Heerwaarden bevestigt aan Totaal TV de prijsverlaging van internetabonnementen. Het aantal abonnementen wordt daarnaast teruggebracht naar drie. De goedkopere internetabonnementen zijn per direct beschikbaar voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen – mits zij buiten de contractvaste periode zijn – hun oude abonnement naar de nieuwe abonnementsvorm omzetten. Ze gaan dan wel een nieuwe overeenkomst aan met een contractvaste periode van een jaar. Verder hoort bij het nieuwe abonnement KPN TV+ als tv-dienst. Dit betekent dat bestaande klanten moeten overstappen op de nieuwe Android TV/Google TV bruikleendecoder. De lagere abonnementsprijs geldt ook voor internet-only abonnementen, dus zonder aanvullend tv-abonnement.

   

  Nieuwe prijzen

  Onderstaand vindt u de nieuwe goedkopere prijzen van internetabonnementen die vanaf maandag 23 januari van toepassing zijn voor nieuwe klanten of bestaande klanten die overstappen naar de nieuwe abonnementsvorm.

   

  • Internet 100/100Mbps €42,50 per maand (was voorheen €49,00)
  • Internet 200/200Mbps €50,00 per maand (was voorheen €52,00)
  • Internet 1000/1000Mbps €52,50 per maand (was voorheen €57,50)
  KPNKPN TV+internetglasvezelabonnementprijsverlaging

  Reacties

 1. TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  TV-TIP Spooked: Ireland

  Spooked: Ireland
  discovery om 22:30 uur
  Na zijn spoken­expeditie in Schotland springt medium Chris Fleming het Noorderkanaal over. In Spooked: Ireland bezoekt hij de meest afgelegen kastelen en spookhuizen, op zoek naar para­normale verschijnselen. Chris wordt bijgestaan door de Ierse reality-ster en presentatrice Vogue Williams. Het duo bezoekt beruchte Ierse griezel­locaties als Charleville Castle, Leap Castle en de lugubere Wicklow-gevangenis, ook wel bekend als ‘de poorten van de hel’.

  Interview