Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Het kan nog: prijsverlaging abonnement tv en internet

    In een periode waarin de ene na de andere provider prijsverhogingen van voor tv en internet aankondigt, is TriNed een uitzondering.
    Jarco Kriek
    30 oktober 2023
    comments 2
    Het kan nog: prijsverlaging abonnement tv en internet
    Foto ProShots

    TriNed is via diverse glasvezelnetwerken – waaronder Open Dutch Fiber (ODF) – als serviceprovider beschikbaar. De aanbieder gaat de prijs van diverse abonnementen met tv en internet vanaf 1 november verlagen. Het gaat om de internetabonnementen met de hogere snelheid. Ziggo en KPN verlaagden eerder dit jaar al de prijs van hun gigabitabonnement. TriNed verlaagt nu de prijs van de internetabonnementen met de snelheden van 500 Mb/s en 1 Gb/s met €2,50 naar respectievelijk 44 en 49 euro per maand. Het 500 Mb/s-abonnement krijgt daarnaast per direct de naam Snel Internet.

     

    Televisie

    Opvallend is dat TriNed ook het tv-abonnement in prijs heeft verlaagd. Dit abonnement kost tot en met 31 oktober 15 euro per maand. Na deze datum ziet de TriNed-abonnee voor hetzelfde tv-abonnement een prijs van €12,50 op de maandelijkse factuur staan. TriNed-abonnees kunnen dus vanaf 1 november op jaarbasis maximaal 60 euro besparen op het abonnement voor vaste diensten. Dit staat is schril contrast met Ziggo, dat bij de jaarlijkse prijsverhoging in juli zijn abonnementen juist met maximaal 93 euro per jaar verhoogde. Bij KPN bedroeg de jaarlijkse prijsverhoging vanwege een door de provider zelf gesteld maximum niet meer dan 48 euro per jaar.

    TriNedglasvezeltvtelevisieinternetprijsverlaging

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview