Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hisense brengt betaalbare 100 inch televisie op de markt

  Altijd al van je huiskamer een bioscoopzaal willen maken, maar hielden de financiën dit tegen? Hisense komt nu met een meer betaalbare oplossing.
  Jarco Kriek
  18 juli 2022
  comments 4
  Hisense brengt betaalbare 100 inch televisie op de markt

  Hisense noemt zichzelf pionier op het gebied van LaserTV-technologie. Het bedrijf introduceert nu een 100 inch TriChroma LaserTV met ALR Screen: de 100L9G-B12 met een verkoopadviesprijs van €4995,-. Deze state of the art televisie geeft volgens Hisense een ultieme beleving in beeld, geluid en kijkcomfort. Het is de gepatenteerde TriChroma-lasertechnologie met driekleurenlaserbron die de beeldkwaliteit naar een nieuw niveau tilt. De ultrarealistische beelden gaan hand in hand met levensecht geluid dankzij het Dolby Atmos-systeem, dat je omringt met het geluid zoals de filmregisseur het bedoelde. Met de LaserTV van Hisense is de beleving van een thuisbioscoop nu voor iedereen – ook met een minder groot budget - bereikbaar.

   

  Wat is TriChroma-lasertechnologie?

  Dit is een technologie met een driekleurenlaserbron, bestaande uit rood, groen en blauw licht, die het kleurbereik verbetert. De levendige kleuren en helderheid benaderen levensecht beeld. Terwijl je de zonsondergang op het scherm bekijkt, heb je echt het gevoel dat je op de top van een berg staat en de zon op je gezicht voelt. De drievoudige laserlichtbron creëert ultra realistische beelden en in combinatie met het extra Wide Color Gamut zijn kleuren veel natuurlijker en extra zuiver.

   

  Meer technieken

  Het gigantische 100 inch scherm biedt een superieure beeldkwaliteit. Het beeld is extreem helder en gedetailleerd, zelfs als je overdag TV kijkt. Een Ambient Light Rejection (ALR) Screen draagt hieraan bij door het omgevingslicht te reflecteren en een vloeiend beeld te geven. Het Dolby Atmos-systeem zorgt ervoor dat geluiden uit alle richtingen komen, zelfs van bovenaf. Het vult de ruimte met verbazingwekkend helder, extreem rijk en gedetailleerd geluid. Dankzij het levensechte beeld en geluid, voelt het alsof je zelf in de scène zit. Door de 4K UHD-beeldkwaliteit zijn beelden scherper, helderder en worden ze in hun ware kleuren weergegeven.

   

  Beter voor de ogen

  Vermoeide ogen na een filmmarathon zijn verleden tijd met de Hisense 100L9G-B12. Een van de bijzonderheden van deze LaserTV is dat hij nauwelijks blauw licht uitzendt, een van de belangrijkste oorzaken van oogvermoeidheid. In plaats daarvan wordt het licht van de projector gereflecteerd op het scherm, wat rustiger en natuurlijker is. Voor deze uitzonderlijke techniek, waarbij het blauwe licht feitelijk uitgefilterd wordt, ontving Hisense het TÜV Rheinland-certificaat.

  HisensetelevisieLaserTV4KUltra HDUHD

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)