Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hisense brengt betaalbare 100 inch televisie op de markt

  Altijd al van je huiskamer een bioscoopzaal willen maken, maar hielden de financiën dit tegen? Hisense komt nu met een meer betaalbare oplossing.
  Jarco Kriek
  18 juli 2022
  comments 4
  Hisense brengt betaalbare 100 inch televisie op de markt

  Hisense noemt zichzelf pionier op het gebied van LaserTV-technologie. Het bedrijf introduceert nu een 100 inch TriChroma LaserTV met ALR Screen: de 100L9G-B12 met een verkoopadviesprijs van €4995,-. Deze state of the art televisie geeft volgens Hisense een ultieme beleving in beeld, geluid en kijkcomfort. Het is de gepatenteerde TriChroma-lasertechnologie met driekleurenlaserbron die de beeldkwaliteit naar een nieuw niveau tilt. De ultrarealistische beelden gaan hand in hand met levensecht geluid dankzij het Dolby Atmos-systeem, dat je omringt met het geluid zoals de filmregisseur het bedoelde. Met de LaserTV van Hisense is de beleving van een thuisbioscoop nu voor iedereen – ook met een minder groot budget - bereikbaar.

   

  Wat is TriChroma-lasertechnologie?

  Dit is een technologie met een driekleurenlaserbron, bestaande uit rood, groen en blauw licht, die het kleurbereik verbetert. De levendige kleuren en helderheid benaderen levensecht beeld. Terwijl je de zonsondergang op het scherm bekijkt, heb je echt het gevoel dat je op de top van een berg staat en de zon op je gezicht voelt. De drievoudige laserlichtbron creëert ultra realistische beelden en in combinatie met het extra Wide Color Gamut zijn kleuren veel natuurlijker en extra zuiver.

   

  Meer technieken

  Het gigantische 100 inch scherm biedt een superieure beeldkwaliteit. Het beeld is extreem helder en gedetailleerd, zelfs als je overdag TV kijkt. Een Ambient Light Rejection (ALR) Screen draagt hieraan bij door het omgevingslicht te reflecteren en een vloeiend beeld te geven. Het Dolby Atmos-systeem zorgt ervoor dat geluiden uit alle richtingen komen, zelfs van bovenaf. Het vult de ruimte met verbazingwekkend helder, extreem rijk en gedetailleerd geluid. Dankzij het levensechte beeld en geluid, voelt het alsof je zelf in de scène zit. Door de 4K UHD-beeldkwaliteit zijn beelden scherper, helderder en worden ze in hun ware kleuren weergegeven.

   

  Beter voor de ogen

  Vermoeide ogen na een filmmarathon zijn verleden tijd met de Hisense 100L9G-B12. Een van de bijzonderheden van deze LaserTV is dat hij nauwelijks blauw licht uitzendt, een van de belangrijkste oorzaken van oogvermoeidheid. In plaats daarvan wordt het licht van de projector gereflecteerd op het scherm, wat rustiger en natuurlijker is. Voor deze uitzonderlijke techniek, waarbij het blauwe licht feitelijk uitgefilterd wordt, ontving Hisense het TÜV Rheinland-certificaat.

  HisensetelevisieLaserTV4KUltra HDUHD

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)