Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe kan je eredivisietopper Ajax – PSV live volgen?

  Kan Ajax zich revancheren voor de nederlaag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal? Toen verloren de Amsterdammers namelijk met 0-4 in eigen stadion van PSV.
  Jarco Kriek
  23 oktober 2021
  comments 0
  Hoe kan je eredivisietopper Ajax – PSV live volgen?
  Foto Getty Images

  De Johan Cruijff ArenA in Amsterdam is zondag 24 oktober wederom de plek waar de eredivisietopper Ajax – PSV wordt gespeeld. Ajax is na de galavoorstelling tegen Borussia Dortmund in de Champions League de favoriet.

   

  ESPN

  Ajax – PSV is op ESPN 1 live te volgen. De aftrap van de wedstrijd is om 16.45 uur. Een uur eerder begint de uitgebreide voorbeschouwing op het kanaal ESPN 3. Dit kanaal is niet beschikbaar bij Digitenne of Canal Digitaal via satelliet. ESPN 1 wordt door diverse distributeurs – waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – zonder meerkosten aan alle klanten via het basispakket geleverd. Bij Ziggo dient hier het aanvullende ESPN-abonnement voor afgesloten te worden. Ajax – PSV is ook in 1080P met betere beeldkwaliteit bij onder meer Ziggo, KPN en Stichting Kabelnet Veendam (SKV) via het kanaal ESPN UHD te bekijken.

   

  Radio

  Uitgebreide flitsen van deze wedstrijd zijn op NPO Radio 1 te beluisteren. Deze radiozender is in de ether via FM en DAB+ te beluisteren, Online kan via de internetsite en app van NPO Radio 1 geluisterd worden. Dit kan ook met radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)