Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe kan je eredivisietopper Ajax – PSV live volgen?

  Kan Ajax zich revancheren voor de nederlaag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal? Toen verloren de Amsterdammers namelijk met 0-4 in eigen stadion van PSV.
  Jarco Kriek
  23 october 2021
  comments 0
  Hoe kan je eredivisietopper Ajax – PSV live volgen?
  Foto Getty Images

  De Johan Cruijff ArenA in Amsterdam is zondag 24 oktober wederom de plek waar de eredivisietopper Ajax – PSV wordt gespeeld. Ajax is na de galavoorstelling tegen Borussia Dortmund in de Champions League de favoriet.

   

  ESPN

  Ajax – PSV is op ESPN 1 live te volgen. De aftrap van de wedstrijd is om 16.45 uur. Een uur eerder begint de uitgebreide voorbeschouwing op het kanaal ESPN 3. Dit kanaal is niet beschikbaar bij Digitenne of Canal Digitaal via satelliet. ESPN 1 wordt door diverse distributeurs – waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – zonder meerkosten aan alle klanten via het basispakket geleverd. Bij Ziggo dient hier het aanvullende ESPN-abonnement voor afgesloten te worden. Ajax – PSV is ook in 1080P met betere beeldkwaliteit bij onder meer Ziggo, KPN en Stichting Kabelnet Veendam (SKV) via het kanaal ESPN UHD te bekijken.

   

  Radio

  Uitgebreide flitsen van deze wedstrijd zijn op NPO Radio 1 te beluisteren. Deze radiozender is in de ether via FM en DAB+ te beluisteren, Online kan via de internetsite en app van NPO Radio 1 geluisterd worden. Dit kan ook met radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview