Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe kan je FC Drita – Feyenoord live volgen?

  Feyenoord uit Rotterdam speelt donderdag 22 juli het eerste duel in de tweede voorronde van de nieuwe Europese voetbalcompetitie Conference League.
  Jarco Kriek
  22 juli 2021
  comments 0
  Hoe kan je FC Drita – Feyenoord live volgen?
  Foto ProShots

  Het uit Kosovo afkomstige FC Drita is in de Conference League de eerste tegenstander van Feyenoord. De eerste wedstrijd wordt donderdag 22 juli in Kosovo gespeeld. De aftrap is om 21.00 uur. De wedstrijd wordt uitgezonden op de zenders FOX en ESPN. De voorbeschouwing begint een uur eerder om 20.00 uur. Omdat de wedstrijd ook op FOX wordt uitgezonden, kunnen alle Nederlanders met een traditioneel tv-abonnement – dus ook Ziggo-klanten die geen ESPN in het basispakket hebben – deze wedstrijd live kijken. De thuiswedstrijd van Feyenoord donderdag 29 juli in Rotterdam wordt eveneens op FOX en ESPN uitgezonden.

   

  Radio

  Een integraal live verslag van FC Drita – Feyenoord is op Radio Rijnmond te horen. Op NPO Radio 1 worden regelmatige flitsen van de wedstrijd uitgezonden. Zowel Radio Rijnmond als NPO Radio 1 zijn in Nederland in de ether te beluisteren via FM en DAB+. Wereldwijd kan online worden geluisterd via de apps van beide radiozenders en ook radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

  ESPNFOXUEFAConference LeaguevoetbalFeyenoord

  Reacties

 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview