Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe kan je FC Drita – Feyenoord live volgen?

  Feyenoord uit Rotterdam speelt donderdag 22 juli het eerste duel in de tweede voorronde van de nieuwe Europese voetbalcompetitie Conference League.
  Jarco Kriek
  22 juli 2021
  comments 0
  Hoe kan je FC Drita – Feyenoord live volgen?
  Foto ProShots

  Het uit Kosovo afkomstige FC Drita is in de Conference League de eerste tegenstander van Feyenoord. De eerste wedstrijd wordt donderdag 22 juli in Kosovo gespeeld. De aftrap is om 21.00 uur. De wedstrijd wordt uitgezonden op de zenders FOX en ESPN. De voorbeschouwing begint een uur eerder om 20.00 uur. Omdat de wedstrijd ook op FOX wordt uitgezonden, kunnen alle Nederlanders met een traditioneel tv-abonnement – dus ook Ziggo-klanten die geen ESPN in het basispakket hebben – deze wedstrijd live kijken. De thuiswedstrijd van Feyenoord donderdag 29 juli in Rotterdam wordt eveneens op FOX en ESPN uitgezonden.

   

  Radio

  Een integraal live verslag van FC Drita – Feyenoord is op Radio Rijnmond te horen. Op NPO Radio 1 worden regelmatige flitsen van de wedstrijd uitgezonden. Zowel Radio Rijnmond als NPO Radio 1 zijn in Nederland in de ether te beluisteren via FM en DAB+. Wereldwijd kan online worden geluisterd via de apps van beide radiozenders en ook radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

  ESPNFOXUEFAConference LeaguevoetbalFeyenoord

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)