Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe kan je kickboksgala Hit It met Rico Verhoeven live kijken?

  Ahoy Rotterdam is de plek waar zaterdag 29 oktober het door Rico Verhoeven georganiseerde kickboksgala Hit It gaat plaatsvinden. Hoe kan je kijken?
  Jarco Kriek
  28 oktober 2022
  comments 0
  Hoe kan je kickboksgala Hit It met Rico Verhoeven live kijken?
  Foto Getty Images

  De hoofdact van het kickboksgala is de partij tussen wereldkampioen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. Het gaat niet om een wereldtitelgevecht, omdat de wedstrijd niet door kickboksorganisatie Glory wordt georganiseerd. Naast het hoofdgevecht zijn er ook diverse andere kickboksgevechten. Verder is tijdens het evenement ruimte voor entertainment. Zo gaan Michael Boogerd en Dan Karaty in de ring de strijd met elkaar aan met als doel meer aandacht te vragen voor mentale gezondheid. Beiden hebben last gehad van mentale problemen. Verder zijn er optredens van onder andere Kris Kross Amsterdam, Emma Heesters, Sam Ryder en Jandino Asporaat. Het kickboksgala Hit It begint zaterdag 29 oktober om 20.00 uur.

   

  Pay-per-view

  Hit It is niet lineair te bekijken via een tv-zender bij providers als Ziggo en KPN. Ook Videoland, dat de uitzendrechten van Glory kickboksen bezit, biedt abonnees dit kickboksgala niet aan. Kijken kan daarom alleen via een livestream van de organisatie zelf. Hiervoor moet een pay-per-view ticket worden gekocht. Daarna kan er online naar het gala gekeken worden. Dit kan via mobiele apparaten inclusief de mogelijkheid om het signaal te streamen naar televisies en andere beeldschermen. Een digitaal toegangsticket kan hier worden gekocht en kost €19,95.

  kickboksenRico Verhoevenpay-per-view

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)