Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe kan je kickboksgala Hit It met Rico Verhoeven live kijken?

  Ahoy Rotterdam is de plek waar zaterdag 29 oktober het door Rico Verhoeven georganiseerde kickboksgala Hit It gaat plaatsvinden. Hoe kan je kijken?
  Jarco Kriek
  28 oktober 2022
  comments 0
  Hoe kan je kickboksgala Hit It met Rico Verhoeven live kijken?
  Foto Getty Images

  De hoofdact van het kickboksgala is de partij tussen wereldkampioen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. Het gaat niet om een wereldtitelgevecht, omdat de wedstrijd niet door kickboksorganisatie Glory wordt georganiseerd. Naast het hoofdgevecht zijn er ook diverse andere kickboksgevechten. Verder is tijdens het evenement ruimte voor entertainment. Zo gaan Michael Boogerd en Dan Karaty in de ring de strijd met elkaar aan met als doel meer aandacht te vragen voor mentale gezondheid. Beiden hebben last gehad van mentale problemen. Verder zijn er optredens van onder andere Kris Kross Amsterdam, Emma Heesters, Sam Ryder en Jandino Asporaat. Het kickboksgala Hit It begint zaterdag 29 oktober om 20.00 uur.

   

  Pay-per-view

  Hit It is niet lineair te bekijken via een tv-zender bij providers als Ziggo en KPN. Ook Videoland, dat de uitzendrechten van Glory kickboksen bezit, biedt abonnees dit kickboksgala niet aan. Kijken kan daarom alleen via een livestream van de organisatie zelf. Hiervoor moet een pay-per-view ticket worden gekocht. Daarna kan er online naar het gala gekeken worden. Dit kan via mobiele apparaten inclusief de mogelijkheid om het signaal te streamen naar televisies en andere beeldschermen. Een digitaal toegangsticket kan hier worden gekocht en kost €19,95.

  kickboksenRico Verhoevenpay-per-view

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)