Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe laat begint WK-titelstrijd Verstappen - Hamilton Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi?

  Het is erop of eronder voor zowel Max Verstappen als Lewis Hamilton. Dit weekend wordt namelijk duidelijk wie in Formule 1 de wereldkampioen van 2021 wordt.
  Jarco Kriek
  10 december 2021
  comments 0
  Hoe laat begint WK-titelstrijd Verstappen - Hamilton Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi?
  Foto Getty Images

  In het emiraat Abu Dhabi van de Verenigde Emiraten wordt dit weekend een op voorhand al historische race in Formule 1 gereden. Max Verstappen en Lewis Hamilton staan in punten exact gelijk. Verstappen is iets in het voordeel omdat hij een keer meer heeft gewonnen. Dit betekent dat als beide coureurs om welke reden dan ook geen punten halen Verstappen de wereldkampioen is.

   

  Iedereen kan kijken

  VodafoneZiggo heeft besloten om distributeurs de gelegenheid te geven om dit weekend alle kanalen van betaalzender Ziggo Soort Totaal voor alle klanten zonder extra kosten op te zetten. Dit betekent dat niet alleen Ziggo-klanten, maar bijvoorbeeld ook klanten van KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Delta en Caiway de ontknoping van het seizoen 2021 binnen Formule 1 op meerdere kanalen live kunnen volgen. Mocht Verstappen wereldkampioen worden dan wijzigt Ziggo Sport de programmering van het kanaal Ziggo Sport/Ziggo Sport Select om de festiviteiten in Abu Dhabi live en zo uitgebreid mogelijk in beeld te brengen.

   

  Belangrijkste uitzendtijden

  Dit zijn voor dit weekend de belangrijkste uitzendtijden van de Formule 1 programma’s bij Ziggo Sport.

   

  • Vrijdag 10 december 22.30 uur – Formule 1 Café
  • Zaterdag 11 december 10.55 uur – Vrije training 3
  • Zaterdag 11 december 13.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Zaterdag 11 december 14.00 uur – Kwalificatie
  • Zondag 12 december 12.05 uur – Extra lange voorbeschouwing race
  • Zondag 12 december 14.00 uur – Race
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Down the Road

  Down the Road
  NPO 3 om 20:25 uur
  Nauwelijks bekomen van het afscheid van thuis, de vliegreis en de eerste Thaise indrukken, heeft Dieter een nieuwe hobbel voor zijn reisgenoten in petto: een fietstocht door Chiang Mai. Terwijl Bob, Ruben en Anne-Sophie vol zelfvertrouwen op hun stalen ros klimmen, is Ellen wat minder positief gestemd. Als de ketting op zo’n honderd meter van het startpunt ook nog eens van haar roze driewieler vliegt, krijgt de normaal gesproken zo vrolijke Ellen een fikse zenuwinzinking.

  TV-TIP Weg van Jou

  Weg van Jou
  RTL 8 om 20:25 uur
  De ambitieuze Evi (Katja Herbers) hoopt op een baan in Rio de Janeiro. Het loopt net anders: haar chef geeft haar de verantwoordelijkheid over een groot project in Terneuzen. De stadse Evi kan maar moeilijk wennen in Zeeland en ze wil het liefst zo snel mogelijk terug naar Rotterdam. Tot ze schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)