Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Internationaal tennis live op FOX Sports

    FOX Sports International zendt in juni een maand lang internationale tennistoernooien op gras live uit. Hieronder bevindt zich ook het meest prestigieuze tennistoernooi Wimbledon.
    Jarco Kriek
    16 april 2014
    comments 9
    Internationaal tennis live op FOX Sports

    Betaalzender FOX Sports International zendt in juni een maand lang internationale tennistoernooien op gras live uit. Hieronder bevindt zich ook het meest prestigieuze tennistoernooi Wimbledon.

    FOX Sports wist vorig jaar de Nederlandse uitzendrechten van Wimbledon in bezit te krijgen. Tot dan was het tennistoernooi jarenlang op Sport1 te volgen. Naast Wimbledon heeft FOX Sports ook de uitzendrechten van de grastennistoernooien in Halle en Rosmalen in bezit. Hierdoor is van 7 juni tot en met 6 juli dagelijks live top tennis op gras op FOX Sports International te zien.

    Klap op de vuurpijl

    Het tennisgeweld op FOX Sports begint op 7 juni met de live verslaggeving van het Gerry Weber Open in Halle. Dit toernooi duurt tot 15 juni en vanaf deze datum is tot en met 21 juni ook het Topshelf Open in Rosmalen in zijn geheel via de betaalzender te volgen. Het laatste deel van het drieluik volgt op 23 juni als FOX Sports twee weken lang Wimbledon in beeld brengt. Tijdens alle dagen zendt FOX Sports dagelijks tien uur live tennis uit. De live uitzendingen worden in afwisseling van elkaar gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten, Carrie ten Napel en Helene Hendriks. Zij worden bijgestaan door de deskundige analyses van onder meer Raemon Sluiter, Paul Haarhuis en John van Lottum. Verslaggever Wytse van der Goot en Jacco Eltingh zijn namens FOX Sports aanwezig in Londen voor het laatste nieuws, interviews en reportages.

    FOX SportsFOX Sports InternationaltennisgrasWimbledonSport1HalleRosmalenGerry Weber OpenTopshelf Openbetaalzenderbetaaltvbetaaltelevisie

    Reacties

  1. TV-TIP Wielrennen: Vuelta Feminina

    Wielrennen: Vuelta Feminina
    NPO 1 om 13:11 uur
    De Ronde van Spanje voor vrouwen is tot nu toe meestal een Nederlands feestje. Annemiek van Vleuten won de afgelopen drie edities van de wielerkoers. Nu haar racefiets ergens in een wilg hangt is haar troon vacant. Alle ogen zijn gericht op Demi Vollering, die vorig jaar tweede werd op een paar seconden van Van Vleuten. De Italiaanse Gaia Realini, vorig jaar derde, zal proberen de Nederlandse zegereeks te beëindigen.

    TV-TIP Ik Ben Onzichtbaar

    Ik Ben Onzichtbaar
    NPO 3 om 19:20 uur
    Het verhaal van Joodse kinderen in de Tweede Wereld­oorlog wordt concreet gemaakt met voorwerpen die ze in Nederland achterlieten. Kinderen in de studio kunnen vragen stellen over de poppenhuizen, kleding of instrumenten. Door middel van stopmotion-filmpjes wordt duidelijk wat er met de vorige eigenaartjes van de spullen gebeurd is. Ik Ben Onzichtbaar leert de jeugd over WO II op een manier die dicht op hun eigen belevingswereld aansluit.

    Interview