Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Inval bij Tele2

    Inspecteurs van de Europese Commissie hebben een onaangekondigde inval gedaan bij het hoofdkantoor van Tele2 in Zweden. Tele2 biedt in verschillende landen, waaronder Nederland, mobiele diensten aan.
    Jarco Kriek
    25 april 2017
    comments 0
    Inval bij Tele2
    Foto ANP

    De Europese Commissie viel niet alleen bij Tele2, maar ook bij andere Zweedse mobiele providers binnen. Ook het Noorse Telenor kreeg onaangekondigd bezoek van de Europese Commissie. De bedrijven worden ervan verdacht toegang door derden tot de consumentenmarkt te blokkeren. Dit is strijdig met Europese concurrentieregelgeving. Tele2 laat in een reactie weten volledig aan het onderzoek mee te werken.

    Tele2TelenorZwedenNoorwegenEuropaEuropese Commissieconcurrentieregelgeving

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview