Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Inzamelingsactie Alpe d’HuZes uitgebreid op tv, radio en online

  Talpa Network gaat op de eigen radiozenders, tv-zender SBS 6 en online uitgebreid aandacht besteden aan de inzamelingsactie Alpe d’HuZes.
  Jarco Kriek
  19 mei 2022
  comments 2
  Inzamelingsactie Alpe d’HuZes uitgebreid op tv, radio en online

  Op donderdag 2 juni besteden Hart van Nederland en Shownieuws op SBS 6, en Ekdom in de Morgen op Radio 10 veel aandacht aan Alpe d’HuZes. Talpa Network biedt op radio en tv, en online een platform voor de bijzondere en aangrijpende verhalen van de deelnemers. Tijdens dit bijzondere evenement beklimmen duizenden Nederlanders in Frankrijk de beroemde bergtop Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. SBS 6-presentator Jan Versteegh fietst mee en doet ter plaatse live verslag. Radio 10-presentatrice Evelien de Bruijn loopt de berg op en probeert voor het einde van de uitzending van Ekdom in de Morgen binnen te zijn.

   

  Ook online

  Presentatrice Evelien de Bruijn geeft op 2 juni updates vanuit Frankrijk in verschillende uitzendingen op radio en tv, en Jan Versteegh doet live verslag tijdens de klim. Op de website en Facebook-pagina van Hart van Nederland is Alpe d'HuZes via een livestream te volgen, in samenwerking met de regionale omroepen. In de week voorafgaand aan het evenement, op 23 mei, besteedt ook HLF8 aandacht aan Alpe d’HuZes. Shownieuws maakt aan het einde van de dag bekend hoeveel donaties er zijn opgehaald door alle deelnemers.

   

  Opgeven geen optie

  Meedoen aan Alpe d’HuZes is een unieke ervaring. Deelnemers dagen zichzelf sportief uit, maar belangrijker nog: iedere deelnemer heeft een eigen motivatie om mee te doen. De saamhorigheid tijdens dit evenement is uitzonderlijk. Deelnemers noemen het ook wel een ‘life changing experience’.

   

  Alpe d’HuZes

  Alpe d’HuZes is een jaarlijks fiets- en loopevenement voor KWF Kankerbestrijding dat plaatsvindt op de beroemde Franse berg Alpe d’Huez. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ fietsen of lopen duizenden deelnemers de Alpe d'Huez tot zes keer op en af. Ze doen dit alleen of samen met een team. Naast de sportieve motivatie hebben de deelnemers ook de uitdaging om zoveel mogelijk sponsorgeld te verzamelen en daarmee een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar kanker. Sinds 2006 heeft Alpe d'HuZes meer dan 183 miljoen euro aan sponsorgelden opgehaald. De 15de editie kon vanwege COVID-19 in 2020 en 2021 geen doorgang vinden.

  TalpaTalpa RadioTalpa NetworkSBS6Radio 10Hart van NederlandAlpe d'HuZes

  Reacties

 1. TV-TIP Guilty Pleasures

  Guilty Pleasures
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Van goulash uit blik en kant-en-klare broodjes hamburger tot een bord macaroni met ketchup. De een gruwelt ervan, bij de ander draait de ­magnetron overuren. Toch staat bij ieder­­een wel eens een guilty pleasure op het menu; een gerecht dat funest is voor je taille, maar dat je het liefst dagelijks voor de tv weglepelt. In Guilty Pleasures nodigt chef Perry in elke aflevering een BN’er uit, wiens guilty pleasure schreeuwt om in een wat culi­­nairder jasje gestoken te worden. Dit keer is dat de kaassoufflé met satésaus van Glen Faria.

  TV-TIP Ik Weet Er Alles Van!

  Ik Weet Er Alles Van!
  RTL 4 om 20:00 uur
  Een quiz waarin de kandidaten worden getest op hun kennis van een eigen specialisme, dat klinkt een beetje als een kruising tussen appeltje-eitje en Per seconde wijzer. Niets is minder waar, er staan namelijk nog vijf anderen in de quiz-arena. Elk met een eigen vakgebied, waar je als kandidaat dus óók verstand van moet hebben. Ik Weet Er Alles Van! doet het zo lekker als zomer-vervanger van GTST, dat Ruben Nicolai dit jaar een maand eerder op de bok staat.

  Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)