Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Inzamelingsactie Alpe d’HuZes uitgebreid op tv, radio en online

  Talpa Network gaat op de eigen radiozenders, tv-zender SBS 6 en online uitgebreid aandacht besteden aan de inzamelingsactie Alpe d’HuZes.
  Jarco Kriek
  19 mei 2022
  comments 2
  Inzamelingsactie Alpe d’HuZes uitgebreid op tv, radio en online

  Op donderdag 2 juni besteden Hart van Nederland en Shownieuws op SBS 6, en Ekdom in de Morgen op Radio 10 veel aandacht aan Alpe d’HuZes. Talpa Network biedt op radio en tv, en online een platform voor de bijzondere en aangrijpende verhalen van de deelnemers. Tijdens dit bijzondere evenement beklimmen duizenden Nederlanders in Frankrijk de beroemde bergtop Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. SBS 6-presentator Jan Versteegh fietst mee en doet ter plaatse live verslag. Radio 10-presentatrice Evelien de Bruijn loopt de berg op en probeert voor het einde van de uitzending van Ekdom in de Morgen binnen te zijn.

   

  Ook online

  Presentatrice Evelien de Bruijn geeft op 2 juni updates vanuit Frankrijk in verschillende uitzendingen op radio en tv, en Jan Versteegh doet live verslag tijdens de klim. Op de website en Facebook-pagina van Hart van Nederland is Alpe d'HuZes via een livestream te volgen, in samenwerking met de regionale omroepen. In de week voorafgaand aan het evenement, op 23 mei, besteedt ook HLF8 aandacht aan Alpe d’HuZes. Shownieuws maakt aan het einde van de dag bekend hoeveel donaties er zijn opgehaald door alle deelnemers.

   

  Opgeven geen optie

  Meedoen aan Alpe d’HuZes is een unieke ervaring. Deelnemers dagen zichzelf sportief uit, maar belangrijker nog: iedere deelnemer heeft een eigen motivatie om mee te doen. De saamhorigheid tijdens dit evenement is uitzonderlijk. Deelnemers noemen het ook wel een ‘life changing experience’.

   

  Alpe d’HuZes

  Alpe d’HuZes is een jaarlijks fiets- en loopevenement voor KWF Kankerbestrijding dat plaatsvindt op de beroemde Franse berg Alpe d’Huez. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ fietsen of lopen duizenden deelnemers de Alpe d'Huez tot zes keer op en af. Ze doen dit alleen of samen met een team. Naast de sportieve motivatie hebben de deelnemers ook de uitdaging om zoveel mogelijk sponsorgeld te verzamelen en daarmee een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar kanker. Sinds 2006 heeft Alpe d'HuZes meer dan 183 miljoen euro aan sponsorgelden opgehaald. De 15de editie kon vanwege COVID-19 in 2020 en 2021 geen doorgang vinden.

  TalpaTalpa RadioTalpa NetworkSBS6Radio 10Hart van NederlandAlpe d'HuZes

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)