Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Jaar gratis Netflix en Videoland bij Ziggo

  Aanbieders van de vaste diensten tv en internet zoals Ziggo proberen met kortingen en gratis extra diensten en producten Nederlanders over te halen voor hen te kiezen.
  Jarco Kriek
  4 mei 2022
  comments 5
  Jaar gratis Netflix en Videoland bij Ziggo
  Foto ProShots

  Het in de watten leggen van nieuwe klanten wordt niet alleen door Ziggo, maar bijvoorbeeld ook KPN gedaan. Zelfs T-Mobile is begonnen met het aanbieden van korting aan nieuwe klanten. Een situatie die door bestaande klanten van de aanbieders overigens met gemengde gevoelens wordt aangekeken. Aanbieders stellen dat ook zij bij het aanmelden een vorm van cadeau of korting hebben ontvangen. Echter de vaste markt is op dit moment zo dynamisch dat door concurrentie de waarde van de korting of gratis dienst veel hoger ligt.

   

  Streamen maar….

  Ziggo heeft de nieuwe promotionele actie bekendgemaakt. Nieuwe klanten kunnen bij het afsluiten van een abonnement met minimaal tv en internet als vaste dienst zelf het welkomstcadeau kiezen. Naast korting, gratis SmartWifi en een jaar gratis het Sport Compleet-abonnement is een voucher voor twaalf maanden gratis gebruik van de streamingdiensten Netflix en Videoland – waarde meer dan 250 euro – een keuzemogelijkheid. De voucher die Ziggo verstrekt, kan tot en met 31 december 2022 ingeleverd worden. Omdat de vouchers niet op naam staan geregistreerd, zijn deze overdraagbaar aan derden zoals familie, vrienden en kennissen.

   

  Klagen

  Bestaande klanten van aanbieders kunnen meestal via een omweg wel in aanmerking komen voor een tijdelijke korting of gratis diensten. Ze moeten dan wel zelf met de klantenservice opnemen en laten weten dat wordt nagedacht het lopende abonnement op te zeggen voor een overstap naar een concurrent. In veel gevallen wordt met kortingen en gratis diensten gepoogd de abonnee binnenboord te houden. Bij een dergelijk aanbod gaat de consument wel een nieuwe overeenkomst met een minimale duur van twaalf maanden met de betreffende aanbieder aan.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementNetflixVideolandstreamingdienst

  Reacties