Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Jeroen Bergman van Film1 en Filmbox schuift door naar M7 Group

  Het was te verwachten dat er na de overname van SPI International door Canal+ wat verschuivingen zouden plaatsvinden. Jeroen Bergman schuift als eerste door naar Luxemburgse tak van Canal+.
  Jarco Kriek
  5 juli 2022
  comments 0
  Jeroen Bergman van Film1 en Filmbox schuift door naar M7 Group

  Jeroen Bergman is sinds 2019 verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten van SPI International. In dat jaar nam SPI International de merknaam Film1 over van Sony Entertainment. Dit betekende een doorstart met andere content voor deze Nederlandse betaalzender. Sinds 2021 geeft Bergman ook leiding aan Filmbox. Dit is een kanaal dat films zonder reclameonderbrekingen aanbiedt in het basispakket van meerdere providers. Filmbox is al enige tijd te zien bij onder meer bij Canal Digitaal, Delta en Caiway. Ziggo voegde de zender op 30 juni aan het digitale basispakket toe. Met KPN en T-Mobile wordt nog gesproken over de distributie van Filmbox. Totaal TV publiceerde naar aanleiding van de distributie bij Ziggo een groot interview met Jeroen Bergman.

   

  Bestuurlijke functie

  M7 Group – ook wel Canal+ Luxembourg genoemd – maakt vandaag bekend dat Jeroen Bergman is aangesteld als lid van Raad van Bestuur van dit Luxemburgse mediabedrijf. Bergman wordt verantwoordelijk voor onder meer content. Hij volgt in deze functie Bert Habets op, die M7 Group eind vorig jaar verliet. Een belangrijke taak van Bergman in deze bestuurlijke functie is het onderhouden van contacten met telecombedrijven binnen de footprint van M7 Group. Onder meer Canal Digitaal en Online.nl zijn onderdelen van M7 Group.

  Canal+M7 GroupCanal+ LuxembourgFilmboxFilm1SPI InternationalJeroen Bergman

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)