Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Jeroen Bergman van Film1 en Filmbox schuift door naar M7 Group

  Het was te verwachten dat er na de overname van SPI International door Canal+ wat verschuivingen zouden plaatsvinden. Jeroen Bergman schuift als eerste door naar Luxemburgse tak van Canal+.
  Jarco Kriek
  5 juli 2022
  comments 0
  Jeroen Bergman van Film1 en Filmbox schuift door naar M7 Group

  Jeroen Bergman is sinds 2019 verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten van SPI International. In dat jaar nam SPI International de merknaam Film1 over van Sony Entertainment. Dit betekende een doorstart met andere content voor deze Nederlandse betaalzender. Sinds 2021 geeft Bergman ook leiding aan Filmbox. Dit is een kanaal dat films zonder reclameonderbrekingen aanbiedt in het basispakket van meerdere providers. Filmbox is al enige tijd te zien bij onder meer bij Canal Digitaal, Delta en Caiway. Ziggo voegde de zender op 30 juni aan het digitale basispakket toe. Met KPN en T-Mobile wordt nog gesproken over de distributie van Filmbox. Totaal TV publiceerde naar aanleiding van de distributie bij Ziggo een groot interview met Jeroen Bergman.

   

  Bestuurlijke functie

  M7 Group – ook wel Canal+ Luxembourg genoemd – maakt vandaag bekend dat Jeroen Bergman is aangesteld als lid van Raad van Bestuur van dit Luxemburgse mediabedrijf. Bergman wordt verantwoordelijk voor onder meer content. Hij volgt in deze functie Bert Habets op, die M7 Group eind vorig jaar verliet. Een belangrijke taak van Bergman in deze bestuurlijke functie is het onderhouden van contacten met telecombedrijven binnen de footprint van M7 Group. Onder meer Canal Digitaal en Online.nl zijn onderdelen van M7 Group.

  Canal+M7 GroupCanal+ LuxembourgFilmboxFilm1SPI InternationalJeroen Bergman

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)