Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Joe nog niet in aanbod KPN en Ziggo, maar al via omweg te beluisteren

    De nieuwe landelijke commerciële radiozender Joe is op dit moment niet in het zenderaanbod van de twee grootste providers Ziggo en KPN opgenomen.
    Jarco Kriek
    26 oktober 2023
    comments 4
    Joe nog niet in aanbod KPN en Ziggo, maar al via omweg te beluisteren
    Foto Getty Images

    Joe is sinds 1 september landelijk in de ether via FM en DAB+ te beluisteren als commerciële radiozender. Daarnaast is de zender online in de hele wereld beschikbaar. Joe is echter nog niet te horen via de netwerken van alle tv-providers, waaronder Ziggo en KPN.

     

    In de toekomst

    KPN laat in een reactie aan Totaal TV weten dat Joe in de toekomst wordt toegevoegd aan het aanbod. “Wij voegen Joe in de toekomst graag toe aan de KPN radiokanalen. DPG (de eigenaar van Joe, red.) en Qmusic is een bekende partner met wie we regelmatig om tafel zitten”, aldus Gerd de Smyter van KPN. De woordvoerder wijst erop dat klanten met een TV+ decoder die direct willen luisteren naar Joe – met het logo Good times, good music – dit kunnen doen via TuneIn. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play Store. In dezelfde appwinkel is overigens ook de app radioNED verkrijgbaar. Ook hiermee kan naar Joe geluisterd worden.

    ZiggoVodafoneZiggoKPNTV+JoeDPG Mediaradio

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview