Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Joe nog niet in aanbod KPN en Ziggo, maar al via omweg te beluisteren

  De nieuwe landelijke commerciële radiozender Joe is op dit moment niet in het zenderaanbod van de twee grootste providers Ziggo en KPN opgenomen.
  Jarco Kriek
  26 oktober 2023
  comments 4
  Joe nog niet in aanbod KPN en Ziggo, maar al via omweg te beluisteren
  Foto Getty Images

  Joe is sinds 1 september landelijk in de ether via FM en DAB+ te beluisteren als commerciële radiozender. Daarnaast is de zender online in de hele wereld beschikbaar. Joe is echter nog niet te horen via de netwerken van alle tv-providers, waaronder Ziggo en KPN.

   

  In de toekomst

  KPN laat in een reactie aan Totaal TV weten dat Joe in de toekomst wordt toegevoegd aan het aanbod. “Wij voegen Joe in de toekomst graag toe aan de KPN radiokanalen. DPG (de eigenaar van Joe, red.) en Qmusic is een bekende partner met wie we regelmatig om tafel zitten”, aldus Gerd de Smyter van KPN. De woordvoerder wijst erop dat klanten met een TV+ decoder die direct willen luisteren naar Joe – met het logo Good times, good music – dit kunnen doen via TuneIn. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play Store. In dezelfde appwinkel is overigens ook de app radioNED verkrijgbaar. Ook hiermee kan naar Joe geluisterd worden.

  ZiggoVodafoneZiggoKPNTV+JoeDPG Mediaradio

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)