Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Johan Derksen wordt in VI Vandaag herenigd met Voetbal International

  Voetbal International gaat meewerken aan het nieuwe tv-programma VI Vandaag dat vanaf 10 januari dagelijks vanaf 21.35 uur wordt uitgezonden op SBS6.
  Jarco Kriek
  3 january 2022
  comments 1
  Johan Derksen wordt in VI Vandaag herenigd met Voetbal International
  Foto: William Rutte

  VI Vandaag - het nieuwe dagelijkse programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp - gaat samenwerken met Voetbal International. In het programma komen zaken als politiek en entertainment ter sprake, maar zeker op de maandag, woensdag en vrijdag krijgt alles rondom voetbal een belangrijke plek in de talkshow. Zo schuiven regelmatig de bekende VI Clubwatchers Freek Jansen, Martijn Krabbendam, Marco Timmer en Simon Zwartkruis en andere VI-verslaggevers aan om het laatste voetbalnieuws te duiden.

   

  Nieuwe samenwerking

  Marco Louwerens, Directeur Televisie bij Talpa Network: "Ik ben blij dat dit gezaghebbende blad mee gaat werken aan VI Vandaag. Voetbal International, waar Johan jarenlang hoofdredacteur is geweest, was eerder al betrokken bij het programma. Fijn dat we nu een hernieuwde samenwerking aangaan." Ernst Keyzer, Directeur / Uitgever Voetbal International: "We kijken uit naar deze samenwerking en zijn verheugd dat Voetbal International weer onderdeel wordt van de tafel van Wilfred, Johan en René voor het duiden van voetbalnieuws en achtergronden."

   

  Naamswijziging

  Gedurende een groot deel van de twintig jaar dat het programma bestaat, stond de afkorting van VI voor Voetbal International. Na het vertrek van Johan Derksen als hoofdredacteur van het voetbalblad en strubbelingen met de nieuwe eigenaar werd de samenwerking met Voetbal International stopgezet. Daarna stond de afkorting VI bij RTL 7 voor Voetbal Inside. Na de overstap van het trio naar Talpa Network werd de afkorting gewijzigd in Veronica Inside.

  VI VandaagSBS6Talpa NetworkVeronica InsideVoetbal InternationalWilfred GeneeRené van der GijpJohan Derksen

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview