Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Johan Derksen wordt in VI Vandaag herenigd met Voetbal International

  Voetbal International gaat meewerken aan het nieuwe tv-programma VI Vandaag dat vanaf 10 januari dagelijks vanaf 21.35 uur wordt uitgezonden op SBS6.
  Jarco Kriek
  3 januari 2022
  comments 1
  Johan Derksen wordt in VI Vandaag herenigd met Voetbal International
  Foto: William Rutte

  VI Vandaag - het nieuwe dagelijkse programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp - gaat samenwerken met Voetbal International. In het programma komen zaken als politiek en entertainment ter sprake, maar zeker op de maandag, woensdag en vrijdag krijgt alles rondom voetbal een belangrijke plek in de talkshow. Zo schuiven regelmatig de bekende VI Clubwatchers Freek Jansen, Martijn Krabbendam, Marco Timmer en Simon Zwartkruis en andere VI-verslaggevers aan om het laatste voetbalnieuws te duiden.

   

  Nieuwe samenwerking

  Marco Louwerens, Directeur Televisie bij Talpa Network: "Ik ben blij dat dit gezaghebbende blad mee gaat werken aan VI Vandaag. Voetbal International, waar Johan jarenlang hoofdredacteur is geweest, was eerder al betrokken bij het programma. Fijn dat we nu een hernieuwde samenwerking aangaan." Ernst Keyzer, Directeur / Uitgever Voetbal International: "We kijken uit naar deze samenwerking en zijn verheugd dat Voetbal International weer onderdeel wordt van de tafel van Wilfred, Johan en René voor het duiden van voetbalnieuws en achtergronden."

   

  Naamswijziging

  Gedurende een groot deel van de twintig jaar dat het programma bestaat, stond de afkorting van VI voor Voetbal International. Na het vertrek van Johan Derksen als hoofdredacteur van het voetbalblad en strubbelingen met de nieuwe eigenaar werd de samenwerking met Voetbal International stopgezet. Daarna stond de afkorting VI bij RTL 7 voor Voetbal Inside. Na de overstap van het trio naar Talpa Network werd de afkorting gewijzigd in Veronica Inside.

  VI VandaagSBS6Talpa NetworkVeronica InsideVoetbal InternationalWilfred GeneeRené van der GijpJohan Derksen

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)