Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Johan Derksen wordt in VI Vandaag herenigd met Voetbal International

  Voetbal International gaat meewerken aan het nieuwe tv-programma VI Vandaag dat vanaf 10 januari dagelijks vanaf 21.35 uur wordt uitgezonden op SBS6.
  Jarco Kriek
  3 januari 2022
  comments 1
  Johan Derksen wordt in VI Vandaag herenigd met Voetbal International
  Foto: William Rutte

  VI Vandaag - het nieuwe dagelijkse programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp - gaat samenwerken met Voetbal International. In het programma komen zaken als politiek en entertainment ter sprake, maar zeker op de maandag, woensdag en vrijdag krijgt alles rondom voetbal een belangrijke plek in de talkshow. Zo schuiven regelmatig de bekende VI Clubwatchers Freek Jansen, Martijn Krabbendam, Marco Timmer en Simon Zwartkruis en andere VI-verslaggevers aan om het laatste voetbalnieuws te duiden.

   

  Nieuwe samenwerking

  Marco Louwerens, Directeur Televisie bij Talpa Network: "Ik ben blij dat dit gezaghebbende blad mee gaat werken aan VI Vandaag. Voetbal International, waar Johan jarenlang hoofdredacteur is geweest, was eerder al betrokken bij het programma. Fijn dat we nu een hernieuwde samenwerking aangaan." Ernst Keyzer, Directeur / Uitgever Voetbal International: "We kijken uit naar deze samenwerking en zijn verheugd dat Voetbal International weer onderdeel wordt van de tafel van Wilfred, Johan en René voor het duiden van voetbalnieuws en achtergronden."

   

  Naamswijziging

  Gedurende een groot deel van de twintig jaar dat het programma bestaat, stond de afkorting van VI voor Voetbal International. Na het vertrek van Johan Derksen als hoofdredacteur van het voetbalblad en strubbelingen met de nieuwe eigenaar werd de samenwerking met Voetbal International stopgezet. Daarna stond de afkorting VI bij RTL 7 voor Voetbal Inside. Na de overstap van het trio naar Talpa Network werd de afkorting gewijzigd in Veronica Inside.

  VI VandaagSBS6Talpa NetworkVeronica InsideVoetbal InternationalWilfred GeneeRené van der GijpJohan Derksen

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)