1. Nieuws

  Joop van den Ende en John de Mol in eerste TV Show

  De eerste aflevering van de TROS TV Show zal geheel draaien om de media-iconen John de Mol en Joop van den Ende. Ivo Niehe interviewt hen uitgebreid in de uitzending van zondagavond.
  Jan-Hein Visser
  28 oktober 2011
  comments 0
  Joop van den Ende en John de Mol in eerste TV Show
  De eerste aflevering van de TROS TV Show zal geheel draaien om de media-iconen John de Mol en Joop van den Ende. Ivo Niehe interviewt hen uitgebreid in de uitzending van zondagavond. Praktisch op hetzelfde moment beleefden zij eerder dit jaar hun grote Amerikaanse doorbraak.

  De Mol had recent een grote doorbraak in Los Angeles met The Voice of America en Van den Ende met zijn eerste Broadway-musicalhit Sister Act . Zoals zij zelf zeggen: "Twee Nederlandse straatjongens veroveren Amerika". Thuis bij Joop van den Ende vertellen ze Ivo Niehe over de verklaring van hun internationale succes, hun drijfveren en over hoe hun omgeving meeleeft.

  Zo zegt De Mol het ongelooflijk aandoenlijk te vinden om mee te maken hoe betrokken zijn ouders zijn en geeft Van den Ende aan nooit meer de armoede mee te willen maken die hij kent uit zijn jeugd.  De heren vertellen over hoe ze beiden bijna failliet waren, over de beslissing om samen zaken te doen en hun niet verminderde woede over de ondergang van TV 10 en Sport 7 . Tenslotte vertellen zij over hoe hun kinderen een geheel eigen weg hebben gevonden.

  In de uitzending van de TROS TV SHOW komen verder belangrijke Amerikanen aan het woord. Met verder bijdragen van onder anderen Christina Aguilera, Linda de Mol en André van Duin. De uitzending van de TV Show is te zien zondagavond om 21.20 uur op Nederland 1.
  TV ShowTROSJoop van den EndeJohn de MolIvoNiehe

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:05 uur
  Dit is de eerste keer dat Zinedine Zidane en Jürgen Klopp, de meesterbreinen van het moderne voetbal, elkaar treffen. En dan meteen op het hoogste podium: de finale van de Champions League. Dat Zidane hier is, mag geen verrassing heten: Real Madrid gaat voor zijn derde titel op rij. Maar niemand had Liverpool hier verwacht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY THE FLORIDA PROJECT

   De zesjarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving te zijn die de kinderen in het gareel probeert te houden. Totaal TV mag de Blu-ray van deze dramafilm vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pieter Derks: Spot

  Pieter Derks: Spot
  NPO 1 om 20:30 uur
  Pieter Derks komt uit Nijmegen. Het is dan ook geen verrassing dat de tv-opname van zijn zevende programma in de plaatselijke Stadsschouwburg geschoten is. Voelt-ie zich extra op zijn gemak, maar meer nog waren dat de laatste shows van de tour en dus lekker actueel. En als Pieter Derks érgens goed in is, dan is het wel de actualiteit komisch belichten.