Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Joyne gaat virtuele Conax-smartcard gebruiken

    De nieuwe Nederlandse satelliettelevisieaanbieder Joyne gaat de Conax-codering gebruiken. Daarbij wordt van de virtuele smartcard-technologie gebruik gemaakt. Joyne heeft dit aan Totaal TV bevestigd.
    Jarco Kriek
    12 juni 2017
    comments 18
    Joyne gaat virtuele Conax-smartcard gebruiken

    Bij een virtuele smartcard wordt geen fysieke smartcard gebruikt die vast in een module geplaatst is of in een module gestoken dient te worden. Om naar het zenderaanbod van Joyne te kunnen kijken, is alleen de CI+ module nodig. Hierin zit het abonnement op de aanbieder digitaal verwerkt. Het is hierdoor dus niet mogelijk om naar het aanbod te kijken via een geïntegreerde kaartlezer in de satellietontvanger. Omdat Joyne zich volledig aan de standaard normen houdt, kan wel iedere satellietontvanger met een CI-slot gebruikt worden. Joyne heeft officieel nog geen prijs van de CI+ module bekendgemaakt, maar de prijs ligt naar verwachting rond de honderd euro.

     

    Meer over Joyne in Totaal TV

    In de komende editie van tv-gids Totaal TV is meer over de nieuwe satelliettelevisieaanbieder Joyne te lezen. Deze editie is volgende week in de winkel verkrijgbaar en wordt natuurlijk ook bij abonnees bezorgd. Al eerder werd bekend dat Joyne op de Eutelsat 9B-satelliet op 9 graden oost gaat uitzenden. In het zenderaanbod van de nieuwe aanbieder zijn in ieder geval de belangrijkste en meest bekeken Nederlandse zenders opgenomen.

    JoynesatellietEutelsatEutelsat 9BcoderigConaxCI+CI+ moduleCI modulesmartcard

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview