Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Joyne husselt transponders weer om

    De kersverse satelliet-tv aanbieder Joyne is nog bezig met uitbreiding van het aanbod, maar kampt met de huidige twee transponders al met een gebrek aan ruimte. Dit leidt tot wijzigingen.
    Jan-Hein Visser
    3 oktober 2017
    comments 7
    Joyne husselt transponders weer om
    Kijkers van Joyne via de Eurobird 9 satelliet moeten, tenzij een voorgeprogrammeerde lijst beschikbaar is, diverse zenders opnieuw opzoeken. 24Kitchen en National Geographic zijn namelijk verplaatst van de 12073 Ghz. naar 11747 Ghz. (horizontaal, SR 30.000 DVB-S2 en 8PSK). NL eventlokaal, Railway en Colmax zijn weer verdwenen. Ook OUTtv is niet (meer) te zien, maar deze zender heeft aan Totaal tv laten weten niet als lineair kanaal te gaan uitzenden via Joyne en in plaats daarvan 'programma's onder licentie' te willen gaan aanbieden.
     

    Joyne Prepaid TV

    Joyne maakte eind september bekend dat prepaid tv-kijken nu mogelijk is in Nederland. De nieuwe provider biedt een breed scala aan tv-zenders met alle drie de FOX Sports Eredivisie-zenders in het basispakket. Ook thematische kanalen zoals Family 7 en Crime & Investigation maken deel uit van het zenderaanbod. Twee carrousels met regionale televisieblokken en het muziekpakket met TV Oranje, Schlager TV en Nashville TV zijn voorlopig ongecodeerd te ontvangen via de Eurobird satelliet op 9 graden oost.
    JoyneEutelsatCanal DigitaalZenderwijzigingenfrequenties

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview