Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Jubileumeditie Pinkpop uitgebreid op tv en radio

    Dit Pinksterweekend wordt muziekevenement Pinkpop voor de vijftigste keer georganiseerd. Drie dagen lang kan het festival live op digitaal themakanaal NPO 2 Extra gevolgd worden.
    Jarco Kriek
    9 juni 2019
    comments 0
    Jubileumeditie Pinkpop uitgebreid op tv en radio
    Foto ANP

    De Pinkpop-uitzending op NPO 2 Extra begint op zaterdag 8 juni om 14.00 uur. Enkele optredens zijn live te zien. Andere optredens worden vanwege hoge rechtenkosten niet of slechts gedeeltelijk op een later moment uitgezonden. Daarnaast zijn op NPO 2 Extra ook optredens van eerdere edities van Pinkpop te zien. Op zondag en maandag zijn op landelijke zender NPO 3 ook beelden van Pinkpop te zien. Op zondag 9 juni begint de uitzending op NPO 3 om 23.00 uur. Maandag 10 juni is Pinkpop vanaf 19.25 uur op NPO 3 te zien. Deze uitzendingen worden door Eva Cleven en Frank van der Lende gepresenteerd.

     

    NPO 3FM

    Op radio is Pinkpop uitgebreid te volgen op publieke jongerenzender 3FM dat programma’s live vanaf het festivalterrein maakt. NPO 3FM is in Nederland in de ether via FM en DAB+ te beluisteren. Online kan wereldwijd via de 3FM-app en de internetsite van de radiozenders geluisterd worden. Dit kan ook met radio-apps als RadioNed+ en TuneIn.

    NPOpublieke omroepNPO 3NPO 3FM3FMNPO 2 ExtratvtelevisieradioonlinePinkpop

    Reacties

  1. TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Met de finale in zicht, groeit het onderling wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen.

    TV-TIP The Expendables

    The Expendables
    RTL 7 om 20:25 uur
    Barney Ross (Sylvester Stallone) geeft leiding aan een groep huurlingen met de pakkende naam The Expendables. De mysterieuze Mr. Church (Bruce Willis) huurt Ross en zijn mannen in om de wrede dictator van een Zuid-Amerikaans land uit te schakelen. Daar maken Ross en zijn huurlingenleger kennis met verzetsstrijder Sandra (Giselle Itié).

    Interview