1. Nieuws

    Justin Bieber kiest Eyeworks voor dansprogramma

    De Nederlandse producent Eyeworks gaat samen met wereldster Justin Bieber een nieuw dansprogramma maken. Op de MIP tv-beurs in Cannes wordt het format gepresenteerd.
    Jarco Kriek
    9 april 2013
    comments 0
    Justin Bieber kiest Eyeworks voor dansprogramma

    De Nederlandse producent Eyeworks gaat samen met wereldster Justin Bieber een nieuw dansprogramma maken. Op de MIP tv-beurs in Cannes wordt het format gepresenteerd.

    Het tv-format heet Dance or no Dance en is volgens Eyeworks-eigenaar Reinout Oerlemans geheel in de stijl van Justin Bieber. De zanger was al enige tijd op zoek naar een producent voor zijn zelf bedachte talentenshow. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

    Fantastisch

    Reinout Oerlemans vindt het fantastisch om met Justin Bieber een programma te gaan maken. Tijdens de MIP tv-beurs in Cannes worden de eerste presentaties aan omroepen uit geïnteresseerde landen gegeven. Of de nieuwe danstalentenshow ook in Nederland wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

    EyeworksJustin BieberdansendanstalentenshowMIPTVCannesformat

    Reacties

  1. TV-TIP 3Doc: Slag om Rotterdam

    3Doc: Slag om Rotterdam
    NPO 3 om 20:20 uur
    In het tot op het bot verdeelde en gepolariseerde Rotterdam beloofden de gemeenteraadsverkiezingen meer dan ooit een enorme politieke clash te worden. Leefbaar Rotterdam maakt sinds begin deze eeuw de dienst uit in de Maasstad. Nu doet de PVV voor het eerst een gooi naar de zetels. Betekent dit het einde van het tijdperk Fortuyn?

    Doe mee en win!

    • *

      4X PACIFIC RIM UPRISING VIP-PAKKET

      In Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de Jaeger-robots de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. De 25-jarige John Boyega (Star Wars) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger-piloot. Totaal TV mag vier keer een VIP-pakket weggeven, met daarin twee bioscoopkaartjes én een t-shirt.

    TV-TIP De baby-industrie

    De baby-industrie
    NPO 2 om 20:25 uur
    In Nederland is het hartstikke illegaal, maar in andere landen grossiert de handel in draagmoeders en ei­c­­ellen. Liesbeth Staats maakt een roadtrip langs vier landen waar de baby-industrie floreert. Maar terwijl de ongewenst kinderlozen zielsgelukkig zijn, komen de eiceldonoren en draagmoeders er vaak bekaaid vanaf.