Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN wijzigt algemene voorwaarden bij alle abonnementen

  KPN verandert op 1 april de Algemene Voorwaarden van vrijwel alle geleverde diensten aan consumenten en zakelijke klanten.
  Jarco Kriek
  6 februari 2023
  comments 3
  KPN wijzigt algemene voorwaarden bij alle abonnementen
  Foto Getty Images

  KPN informeert zijn klanten de komende weken over de wijzigingen in de Algemene Voorwaarden die op 1 april van toepassing worden. Het telecombedrijf moet klanten vóór 1 maart van de wijzigingen op de hoogte brengen. Vanaf deze datum hebben klanten een maand de tijd om hun lopende abonnement kosteloos op te zeggen, ook als dit binnen de contractvaste periode is. De Algemene Voorwaarden worden gewijzigd bij de door KPN aangeboden diensten e-mail only, Digitenne, internet, vast bellen en Interactieve TV.

   

  Concurrentie

  De wijziging van de Algemene Voorwaarden is voor concurrenten van KPN - zoals VodafoneZiggo, T-Mobile en Delta Fiber - een kans om KPN-klanten binnen te hengelen, bijvoorbeeld met aangescherpte welkomstkortingen. Zeker nu de Nederlandse markt van vaste diensten zo dynamisch is, kunnen hiermee nieuwe klanten worden gescoord.

   

  Inflatiecorrectie

  Een belangrijke verandering in de vernieuwde voorwaarden is terug te leiden naar de inflatie en daarbij behorende prijscorrectie. KPN gaat de inflatiecorrectie vanaf dit jaar voor alle klanten met de bovengenoemde diensten voortaan op 1 juli verrekenen. Hierdoor kunnen klanten bijvoorbeeld niet in alle gevallen meer hun abonnement opzeggen bij een prijsverhoging. Ook zijn er wijzigingen op het gebied van draadloze diensten, eigen apparatuur en aansprakelijkheid.

   

  Een volledig overzicht van de wijzigingen vindt u hier.

  KPNtvtelevisieinternetInteractieve TVKPN TV+inflatieinflatiecorrectieconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)