Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN wijzigt algemene voorwaarden bij alle abonnementen

  KPN verandert op 1 april de Algemene Voorwaarden van vrijwel alle geleverde diensten aan consumenten en zakelijke klanten.
  Jarco Kriek
  6 februari 2023
  comments 3
  KPN wijzigt algemene voorwaarden bij alle abonnementen
  Foto Getty Images

  KPN informeert zijn klanten de komende weken over de wijzigingen in de Algemene Voorwaarden die op 1 april van toepassing worden. Het telecombedrijf moet klanten vóór 1 maart van de wijzigingen op de hoogte brengen. Vanaf deze datum hebben klanten een maand de tijd om hun lopende abonnement kosteloos op te zeggen, ook als dit binnen de contractvaste periode is. De Algemene Voorwaarden worden gewijzigd bij de door KPN aangeboden diensten e-mail only, Digitenne, internet, vast bellen en Interactieve TV.

   

  Concurrentie

  De wijziging van de Algemene Voorwaarden is voor concurrenten van KPN - zoals VodafoneZiggo, T-Mobile en Delta Fiber - een kans om KPN-klanten binnen te hengelen, bijvoorbeeld met aangescherpte welkomstkortingen. Zeker nu de Nederlandse markt van vaste diensten zo dynamisch is, kunnen hiermee nieuwe klanten worden gescoord.

   

  Inflatiecorrectie

  Een belangrijke verandering in de vernieuwde voorwaarden is terug te leiden naar de inflatie en daarbij behorende prijscorrectie. KPN gaat de inflatiecorrectie vanaf dit jaar voor alle klanten met de bovengenoemde diensten voortaan op 1 juli verrekenen. Hierdoor kunnen klanten bijvoorbeeld niet in alle gevallen meer hun abonnement opzeggen bij een prijsverhoging. Ook zijn er wijzigingen op het gebied van draadloze diensten, eigen apparatuur en aansprakelijkheid.

   

  Een volledig overzicht van de wijzigingen vindt u hier.

  KPNtvtelevisieinternetInteractieve TVKPN TV+inflatieinflatiecorrectieconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)