Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kassa verhuist

  Kassa was vaste prik op de zaterdagavond, maar het consumentenprogramma wordt vanaf 25 april op maandag uitgezonden.
  Gijsbert de Fokkert
  6 april 2022
  comments 0
  Kassa verhuist
  Annemieke van der Togt

  Kassa, met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests, krijgt een nieuwe uitzenddag. Het live consumentenprogramma is vanaf 25 april op maandagavond om 20.30 uur te zien.

   

  Gedupeerden

  Om het einde van dit tijdperk te vieren, brengt BNNVARA de Nacht van Kassa: negentig minuten nostalgie-TV waarin wordt teruggeblikt op drieëndertig jaar consumententelevisie. Van Kassa’s allergrootste dossiers die veel impact hadden, met studio’s vol gedupeerden en meerdere wetswijzigingen als gevolg, tot de grootste, leukste, en gekste testen van de afgelopen decennia. Waar scherpe interviews en journalistieke druk nog niet genoeg waren, trok Kassa ook wel eens de stoute schoenen aan, door in de huid van de oplichter te kruipen.

   

  Onrecht

  Kassa is vanaf 25 april op de maandagavond te zien om 20.30 uur op NPO 1. Ook op dit nieuwe tijdstip komt Kassa op voor de consument en vecht het tegen onrecht.

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)