Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kassa verhuist

  Kassa was vaste prik op de zaterdagavond, maar het consumentenprogramma wordt vanaf 25 april op maandag uitgezonden.
  Gijsbert de Fokkert
  6 april 2022
  comments 0
  Kassa verhuist
  Annemieke van der Togt

  Kassa, met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests, krijgt een nieuwe uitzenddag. Het live consumentenprogramma is vanaf 25 april op maandagavond om 20.30 uur te zien.

   

  Gedupeerden

  Om het einde van dit tijdperk te vieren, brengt BNNVARA de Nacht van Kassa: negentig minuten nostalgie-TV waarin wordt teruggeblikt op drieëndertig jaar consumententelevisie. Van Kassa’s allergrootste dossiers die veel impact hadden, met studio’s vol gedupeerden en meerdere wetswijzigingen als gevolg, tot de grootste, leukste, en gekste testen van de afgelopen decennia. Waar scherpe interviews en journalistieke druk nog niet genoeg waren, trok Kassa ook wel eens de stoute schoenen aan, door in de huid van de oplichter te kruipen.

   

  Onrecht

  Kassa is vanaf 25 april op de maandagavond te zien om 20.30 uur op NPO 1. Ook op dit nieuwe tijdstip komt Kassa op voor de consument en vecht het tegen onrecht.

 1. TV-TIP vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

  vtwonen: Weer Verliefd op je Huis
  SBS6 om 18:55 uur
  Kees Tol en zijn team schieten Gerlinda en Sanne te hulp. Het stel is blij met hun vrijstaande huis, maar ze worden het niet eens over de indeling. Zelfs na twee verbouwingen zijn ze nog niet helemaal tevreden. Ze willen beiden een andere stijl, dus lopen de ergernissen hoog op. Kees probeert de moed er weer in te krijgen, en pakt het grootste probleem aan: een open trap waar ook een houtkachel onder staat.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
  Net5 om 20:00 uur
  In deze tweede Pirates of the Caribbean-film heeft piraat Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) een schuld openstaan bij Davy Jones (Bill Nighy), de ondode kapitein van het spookschip The Flying Dutchman. Om die schuld te vereffenen moet Sparrow het hart van Davy Jones vinden. Lukt dit niet, dan zal Jack voor eeuwig moeten boeten.

  Interview