Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kassa verhuist

  Kassa was vaste prik op de zaterdagavond, maar het consumentenprogramma wordt vanaf 25 april op maandag uitgezonden.
  Gijsbert de Fokkert
  6 april 2022
  comments 0
  Kassa verhuist
  Annemieke van der Togt

  Kassa, met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests, krijgt een nieuwe uitzenddag. Het live consumentenprogramma is vanaf 25 april op maandagavond om 20.30 uur te zien.

   

  Gedupeerden

  Om het einde van dit tijdperk te vieren, brengt BNNVARA de Nacht van Kassa: negentig minuten nostalgie-TV waarin wordt teruggeblikt op drieëndertig jaar consumententelevisie. Van Kassa’s allergrootste dossiers die veel impact hadden, met studio’s vol gedupeerden en meerdere wetswijzigingen als gevolg, tot de grootste, leukste, en gekste testen van de afgelopen decennia. Waar scherpe interviews en journalistieke druk nog niet genoeg waren, trok Kassa ook wel eens de stoute schoenen aan, door in de huid van de oplichter te kruipen.

   

  Onrecht

  Kassa is vanaf 25 april op de maandagavond te zien om 20.30 uur op NPO 1. Ook op dit nieuwe tijdstip komt Kassa op voor de consument en vecht het tegen onrecht.

 1. TV-TIP UEFA Champions League: Sevilla - PSV

  UEFA Champions League: Sevilla - PSV
  RTL 7 om 18:40 uur
  Begin oktober leek PSV hard op weg om, na de 4-0 tegen Arsenal, ook de tweede groepswedstrijd in de Champions League tegen Sevilla te verliezen. Maar de schade bleef, dankzij een doelpunt van Jordan Teze, beperkt. Diep in blessuretijd sleepte de geboren Groninger er een gelijkspel uit: 2-2. Op papier zou de nummer een van de Eredivisie in de return in Zuid-Spanje de lakens uit moeten delen: de ploeg van de nieuwbakken coach Diego Alonso vinden we in La Liga terug op een vrij pijn­lijke 15de plek.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)