Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kassa verhuist

  Kassa was vaste prik op de zaterdagavond, maar het consumentenprogramma wordt vanaf 25 april op maandag uitgezonden.
  Gijsbert de Fokkert
  6 april 2022
  comments 0
  Kassa verhuist
  Annemieke van der Togt

  Kassa, met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests, krijgt een nieuwe uitzenddag. Het live consumentenprogramma is vanaf 25 april op maandagavond om 20.30 uur te zien.

   

  Gedupeerden

  Om het einde van dit tijdperk te vieren, brengt BNNVARA de Nacht van Kassa: negentig minuten nostalgie-TV waarin wordt teruggeblikt op drieëndertig jaar consumententelevisie. Van Kassa’s allergrootste dossiers die veel impact hadden, met studio’s vol gedupeerden en meerdere wetswijzigingen als gevolg, tot de grootste, leukste, en gekste testen van de afgelopen decennia. Waar scherpe interviews en journalistieke druk nog niet genoeg waren, trok Kassa ook wel eens de stoute schoenen aan, door in de huid van de oplichter te kruipen.

   

  Onrecht

  Kassa is vanaf 25 april op de maandagavond te zien om 20.30 uur op NPO 1. Ook op dit nieuwe tijdstip komt Kassa op voor de consument en vecht het tegen onrecht.

 1. TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  RTL 7 om 20:00 uur
  De wereld van Keller Dover (Hugh Jackman) stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki (Jake Gyllenhaal) pakt de zonderlinge Alex Jones (Paul Dano) op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  TV-TIP Blauw Bloed

  Blauw Bloed
  NPO 2 om 20:06 uur
  Jarenlang hield Jeroen Snel koningsgezind Nederland elke zaterdagavond op de hoogte van de strapatsen van de Oranjes. Totdat Blauw bloed begin vorig jaar opeens verjongd en verhipt werd, een nieuw gezicht (Anne-Mar Zwart) kreeg en naar de krochten van de vrijdagmiddag werd verbannen. Een dure fout, die een jaar later alweer wordt rechtgezet. Vanaf vanavond is Blauw bloed terug op de oude stek, met Anne-Mar aan het roer én royaltykenner Jeroen Snel als sidekick.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)