Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kerstfilms Home Alone weer terug op lineaire tv

  Na twee jaar afwezigheid op lineaire tv keert de filmreeks Home Alone dit jaar in december terug. Talpa Network heeft de uitzendrechten voor SBS6 gekocht.
  Jarco Kriek
  27 oktober 2021
  comments 2
  Kerstfilms Home Alone weer terug op lineaire tv
  Foto Getty Images

  Bij de marktintroductie van Disney+ in Nederland op 12 november 2019 besloot The Walt Disney Company – eigenaar van de content – om alle films uit de reeks Home Alone exclusief bij de eigen streamingdienst aan te bieden. Hier komt na twee jaar verandering in. SBS6 zendt namelijk op 10 december vanaf 20.30 uur Home Alone op tv uit.

   

  Disney+

  De lineaire terugkeer van Home Alone betekent niet dat de film van Disney+ verdwijnt. Alle films uit deze reeks blijven op Disney+ volledig reclamevrij beschikbaar. Ook de nieuwste Home Alone-film Home Sweet Home Alone kan exclusief bij Disney+ bekeken worden.

  SBS6Talpa NetworkDisneyDisney+

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)