Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kerstfilms Home Alone weer terug op lineaire tv

  Na twee jaar afwezigheid op lineaire tv keert de filmreeks Home Alone dit jaar in december terug. Talpa Network heeft de uitzendrechten voor SBS6 gekocht.
  Jarco Kriek
  27 october 2021
  comments 2
  Kerstfilms Home Alone weer terug op lineaire tv
  Foto Getty Images

  Bij de marktintroductie van Disney+ in Nederland op 12 november 2019 besloot The Walt Disney Company – eigenaar van de content – om alle films uit de reeks Home Alone exclusief bij de eigen streamingdienst aan te bieden. Hier komt na twee jaar verandering in. SBS6 zendt namelijk op 10 december vanaf 20.30 uur Home Alone op tv uit.

   

  Disney+

  De lineaire terugkeer van Home Alone betekent niet dat de film van Disney+ verdwijnt. Alle films uit deze reeks blijven op Disney+ volledig reclamevrij beschikbaar. Ook de nieuwste Home Alone-film Home Sweet Home Alone kan exclusief bij Disney+ bekeken worden.

  SBS6Talpa NetworkDisneyDisney+

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)