Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kerstfilms Home Alone weer terug op lineaire tv

  Na twee jaar afwezigheid op lineaire tv keert de filmreeks Home Alone dit jaar in december terug. Talpa Network heeft de uitzendrechten voor SBS6 gekocht.
  Jarco Kriek
  27 oktober 2021
  comments 2
  Kerstfilms Home Alone weer terug op lineaire tv
  Foto Getty Images

  Bij de marktintroductie van Disney+ in Nederland op 12 november 2019 besloot The Walt Disney Company – eigenaar van de content – om alle films uit de reeks Home Alone exclusief bij de eigen streamingdienst aan te bieden. Hier komt na twee jaar verandering in. SBS6 zendt namelijk op 10 december vanaf 20.30 uur Home Alone op tv uit.

   

  Disney+

  De lineaire terugkeer van Home Alone betekent niet dat de film van Disney+ verdwijnt. Alle films uit deze reeks blijven op Disney+ volledig reclamevrij beschikbaar. Ook de nieuwste Home Alone-film Home Sweet Home Alone kan exclusief bij Disney+ bekeken worden.

  SBS6Talpa NetworkDisneyDisney+

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)