Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kerstfilms Home Alone weer terug op lineaire tv

  Na twee jaar afwezigheid op lineaire tv keert de filmreeks Home Alone dit jaar in december terug. Talpa Network heeft de uitzendrechten voor SBS6 gekocht.
  Jarco Kriek
  27 oktober 2021
  comments 2
  Kerstfilms Home Alone weer terug op lineaire tv
  Foto Getty Images

  Bij de marktintroductie van Disney+ in Nederland op 12 november 2019 besloot The Walt Disney Company – eigenaar van de content – om alle films uit de reeks Home Alone exclusief bij de eigen streamingdienst aan te bieden. Hier komt na twee jaar verandering in. SBS6 zendt namelijk op 10 december vanaf 20.30 uur Home Alone op tv uit.

   

  Disney+

  De lineaire terugkeer van Home Alone betekent niet dat de film van Disney+ verdwijnt. Alle films uit deze reeks blijven op Disney+ volledig reclamevrij beschikbaar. Ook de nieuwste Home Alone-film Home Sweet Home Alone kan exclusief bij Disney+ bekeken worden.

  SBS6Talpa NetworkDisneyDisney+

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Christmas Ever After

  Christmas Ever After
  om 04:10 uur
  Vlak voor de deadline van haar vierde boek krijgt schrijfster Izzi last van een writer's block. Ze vertrekt naar een resort.

  TV-TIP Billy buys Brooklyn

  Billy buys Brooklyn
  om 04:10 uur
  Handelaar Billy Leroy moest zijn antiekzaak in Manhattan sluiten en de extravagante verkoper begint opnieuw in Brooklyn.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)