Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kerstfilms Home Alone weer terug op lineaire tv

  Na twee jaar afwezigheid op lineaire tv keert de filmreeks Home Alone dit jaar in december terug. Talpa Network heeft de uitzendrechten voor SBS6 gekocht.
  Jarco Kriek
  27 october 2021
  comments 2
  Kerstfilms Home Alone weer terug op lineaire tv
  Foto Getty Images

  Bij de marktintroductie van Disney+ in Nederland op 12 november 2019 besloot The Walt Disney Company – eigenaar van de content – om alle films uit de reeks Home Alone exclusief bij de eigen streamingdienst aan te bieden. Hier komt na twee jaar verandering in. SBS6 zendt namelijk op 10 december vanaf 20.30 uur Home Alone op tv uit.

   

  Disney+

  De lineaire terugkeer van Home Alone betekent niet dat de film van Disney+ verdwijnt. Alle films uit deze reeks blijven op Disney+ volledig reclamevrij beschikbaar. Ook de nieuwste Home Alone-film Home Sweet Home Alone kan exclusief bij Disney+ bekeken worden.

  SBS6Talpa NetworkDisneyDisney+

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview