Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Kijkcijfers Popstars zakken weg

    Popstars legt het voorlopig af tegen Holland's Got Talent. De kijkcijfers van de SBS6-show zakken weg.
    31 juli 2010
    comments 0
    Kijkcijfers Popstars zakken weg
    Popstars legt het voorlopig af tegen Holland's Got Talent. De kijkcijfers van de SBS6-show zakken weg.
     
    Popstars trok gisteravond 748.000 kijkers en kwam daarmee niet verder dan een tiende plaats in de kijkcijferlijst. En dat terwijl Holland's Got Talent met de week meer kijkers trekt. Gisteren keken 1.424.000 mensen naar de talentenjacht op RTL 4 en dat is weer ruim 170.000 meer dan vorige week.

    Holland's Got Talent staat op een tweede plaats achter het NOS Journaal, dat 1.681.000 kijkers trok. Hart van Nederland was derde met 1.160.000 kijkers en het Half Acht Nieuws vierde met 1.086.000 kijkers.

    Van het amusement op Nederland 1 werd Het Mooiste Meisje van de Klas het beste bekeken met 802.000 kijkers. Muziekfeest op het plein had 738.000 kijkers en Jan Smit De Zomer Voorbij 650.000.

    Bron: Stichting Kijkonderzoek.
    PopstarsHolland's Got TalentSBS 6RTL 4

    Reacties

  1. TV-TIP Hook

    Hook
    Net5 om 22:40 uur
    Veertiger Peter (Robin Williams) is een succesvolle jurist, maar heeft het te druk met zijn werk om zich om zijn gezin te bekommeren. Als Kapitein Haak (Dustin Hoffman) zijn kinderen ontvoert, herinnert Peter zich weer wie hij eigenlijk is: Peter Pan. Met hulp van Tinkelbel keert hij terug naar Nooitgedachtland om zijn kinderen te redden.

    TV-TIP Tot Het Einde

    Tot Het Einde
    NPO 2 om 23:06 uur
    Thuisvrijwilligers staan mensen bij die in de laatste fase van hun leven verkeren. De een brengt rust en kalmte in een huishouden, terwijl de ander juist graag kletst en gezelligheid met zich meebrengt. De vrijwilligers zijn trots dat ze stervende mensen kunnen begeleiden, maar ze maken ook veel moeilijke momenten mee. Soms ontstaan er op de valreep nog waardevolle vriendschappen tussen de cliënten en stervensbegeleiders. In Tot Het Einde vertellen de vrijwilligers over waaróm ze naast het bed van wildvreemde mensen zitten, en hoe ze zelf tegen de dood aankijken.

    Interview