Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KINK laat de jaren 80 herleven met KINK 80’s Top 500

  Liefhebbers van muziek uit de jaren 80 van de vorige eeuw kunnen de komende dagen hun trommelvliezen verwennen door naar KINK 80’s te luisteren.
  Jarco Kriek
  5 juni 2023
  comments 2
  KINK laat de jaren 80 herleven met KINK 80’s Top 500
  Foto Getty Images

  KINK 80’s is het nieuwe digitale themakanaal van KINK. De radiozender is wereldwijd online te beluisteren via de eigen KINK-app en website, maar ook via radio-apps als JUKE en radioNED. In grote delen van Nederland is KINK 80’s ook in de ether te horen via het digitale radionetwerk DAB+.

   

  Veel luisterplezier

  De KINK 80’s Top 500 is deze week iedere werkdag van 09.00 tot 17.00 uur op de radiozender te horen. De hitlijst is gevuld met muziek die binnen het format van radiozender KINK valt. Verwacht dus geen Gerard Joling of De Havenzangers; bij het afstemmen op KINK 80’s kan je de muzikale prestaties van onder anderen Black Sabbath, Level 42, A-Ha en David Bowie verwachten. Deze artiest en groepen zijn overigens ook in de KINK 80’s Top 500 terug te vinden.

  KINKKINK 80sradioonlineDAB+

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)