Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kleine providers volgen Ziggo en KPN met forse kortingen

  Ziggo, KPN, Odido en andere landelijke providers bieden nieuwe klanten forse welkomstkortingen. Aan dit lijstje kunnen nu ook kleinere providers toegevoegd worden.
  Jarco Kriek
  13 oktober 2023
  comments 1
  Kleine providers volgen Ziggo en KPN met forse kortingen
  Foto Getty Images

  Vooral Ziggo en KPN zijn actief met het aanbieden van welkomstbonussen aan nieuwe klanten. Die kunnen bij Ziggo zelfs oplopen tot meer dan 500 euro bij het aangaan van een jaarcontract. Maar ook kleinere, niet-landelijke providers kiezen nu de weg van welkomstkortingen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij SKP uit Pijnacker, dat diensten levert via coax en glasvezel.

   

  Korting

  Bij het aangaan van een tweejarig abonnement kan de korting oplopen tot 200 euro. Een abonnement voor vaste diensten is bij SKP al tijdelijk voor 30 euro per maand verkrijgbaar. Bij het tv-abonnement worden standaard de kanalen van ESPN en Film1 geleverd. Als bruikleendecoder levert SKP de geprezen Fritzbox.

  SKPtvtelevisieinternetabonnementkortingwelkomstbonus

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)