Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Kleine providers volgen Ziggo en KPN met forse kortingen

    Ziggo, KPN, Odido en andere landelijke providers bieden nieuwe klanten forse welkomstkortingen. Aan dit lijstje kunnen nu ook kleinere providers toegevoegd worden.
    Jarco Kriek
    13 oktober 2023
    comments 1
    Kleine providers volgen Ziggo en KPN met forse kortingen
    Foto Getty Images

    Vooral Ziggo en KPN zijn actief met het aanbieden van welkomstbonussen aan nieuwe klanten. Die kunnen bij Ziggo zelfs oplopen tot meer dan 500 euro bij het aangaan van een jaarcontract. Maar ook kleinere, niet-landelijke providers kiezen nu de weg van welkomstkortingen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij SKP uit Pijnacker, dat diensten levert via coax en glasvezel.

     

    Korting

    Bij het aangaan van een tweejarig abonnement kan de korting oplopen tot 200 euro. Een abonnement voor vaste diensten is bij SKP al tijdelijk voor 30 euro per maand verkrijgbaar. Bij het tv-abonnement worden standaard de kanalen van ESPN en Film1 geleverd. Als bruikleendecoder levert SKP de geprezen Fritzbox.

    SKPtvtelevisieinternetabonnementkortingwelkomstbonus

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview