Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Komt er een gratis streamingdienst met films en series?

  Het is niet ondenkbaar dat Nederland volgend jaar een gratis variant krijgt van de nieuwe streamingdienst die HBO Max en discovery+ combineert.
  Jarco Kriek
  7 augustus 2022
  comments 0
  Komt er een gratis streamingdienst met films en series?

  Warner Bros. Discovery heeft plannen om een gratis variant een nieuwe streamingdienst op de markt te brengen. Het fusiebedrijf waarin WarnerMedia en Discovery Inc. samenkomen wil de nu nog afzonderlijke streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen. De hieruit voortkomende nieuwe dienst gaat onder een nog onbekende naam verder.

   

  Advertenties

  Het is niet uitgesloten dat er ook een gratis variant van deze nieuwe streamingdienst beschikbaar komt. Dit liet Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav weten bij de presentatie van de laatste kwartaalcijfers. Gratis betekent natuurlijk wel dat de content wordt onderbroken door reclame. Ook zijn niet alle films en series via de gratis variant te bekijken. Om het complete contentaanbod te kunnen zien, moet toch echt een betaalabonnement gekocht worden. Of bij de betaalabonnementen eveneens een goedkopere variant met advertenties verkrijgbaar is, kan op dit moment nog niet gezegd worden.

   

  Concurrentie

  Nu de kijker uit steeds meer streamingdiensten kan kiezen, wordt de onderlinge concurrentiestrijd groter. Zeker nu de grens van het aantal streamingabonnementen voor velen bereikt lijkt te zijn, denken eigenaren van deze online diensten na over nieuwe verdienmodellen. Abonnementen met advertenties of in dit geval een gratis abonnement met advertenties gaan hierdoor meer voorkomen. Onlangs kondigde Netflix aan met een goedkoper advertentie-abonnement te komen. Ook Disney heeft laten doorschemeren na te denken over een Disney+ abonnement met advertenties.

  Warner Bros. DiscoveryDiscovery Inc.HBO Maxdiscovery+onlineOTTstreamingdienstgratisreclameabonnementfilmsseries

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)