Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN begint jaar met streamingdienst update Interactieve TV

  KPN blijft in 2023 doorgaan met het periodiek uitbrengen van nieuwe firmware-updates voor de bruikleendecoders van Interactieve TV.
  Jarco Kriek
  2 januari 2023
  comments 5
  KPN begint jaar met streamingdienst update Interactieve TV

  Doorgaans brengt KPN elke maand een nieuwe update voor de bruikleendecoders van Interactieve TV uit. De eerste update van 2023 wordt over enkele dagen naar een testgroep gestuurd. Mocht hieruit blijken dat er door de nieuwe update geen problemen ontstaan, dan volgt later de uitrol naar alle overige KPN-klanten met een Interactieve TV-abonnement. De testgroep ontvangt uiterlijk op 5 januari de update. De uitrol naar alle andere klanten staat voor 10 en 12 januari in de agenda.

   

  Nieuwe strategie

  In de nieuwe update draait het veelal om het verbeteren van het direct bekijken van streamingdiensten. KPN gaat in 2023 meer de nadruk leggen op het gebruik van streamingdiensten via de eigen decoders. Dit heeft te maken met de veranderende manier van mediaconsumptie waarbij meer Nederlanders naast traditionele lineaire tv meer gebruik van online diensten zoals streamingdiensten maken. Via de bruikleendecoders van KPN kan nu onder meer direct gebruik gemaakt worden van Netflix, Videoland en NPO Start/NPO Plus. Apps voor Disney+ en Viaplay" target="_blank">Viaplay worden dit jaar verwacht. KPN-klanten kunnen bij het telecombedrijf voor veel streamingdiensten een abonnement afsluiten, dat dan maandelijks via de KPN-factuur wordt afgerekend.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-updatestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)