Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN belooft zeer regelmatige verbeteringen TV+

  Onder de naam TV+ lanceerde KPN enkele weken geleden een nieuwe manier van tv-kijken. Het telecombedrijf gaat veel energie steken in verdere verbeteringen van TV+.
  Jarco Kriek
  17 februari 2023
  comments 3
  KPN belooft zeer regelmatige verbeteringen TV+

  Samen met duizenden klanten heeft KPN in de maanden voor de marktintroductie van TV+ deze nieuwe manier van tv-kijken uitvoerig getest. Via woordvoerder Ellen van Heerwaarden laat het telecombedrijf weten dat klanten over het algemeen erg enthousiast zijn over de nieuwe tv-dienst, die traditionele lineaire televisie op een laagdrempelige en eenvoudige manier combineert met online kijken.

   

  Snelle updates

  KPN steekt volgens Van Heerwaarden veel energie in verbetering van de werking en het gebruiksgemak van TV+. "De komende periode zullen wij elke twee weken een software-update doen om verdere verbeteringen door te voeren zodat we op korte termijn een perfect werkend product hebben."

   

  Beeld en geluid

  Een van de komende verbeteringen is de terugkeer van de instelling waarmee de HDR-techniek op automatisch kan worden ingesteld. Ook zullen diverse kleine geluidsproblemen worden opgelost. KPN beloofde eerder al dat binnen enkele maanden HD+ streams via de TV+ bruikleendecoder beschikbaar komen. Deze HD+ streams hebben een bandbreedte van meer dan 14Mbps. KPN zegt dat het gaat om onbewerkte doorgifte van het door het telecombedrijf ontvangen aanvoersignaal. In ieder geval de eerste tien zenders in de zenderlijst worden in de toekomst met HD+ streams geleverd aan klanten die over voldoende bandbreedte beschikken. Dat zijn in ieder geval alle klanten die de TV+ decoder gebruiken in combinatie met internet via glasvezel. Met HD+ gaat KPN een betere beeldkwaliteit leveren dan concurrenten als Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway op dit moment doen.

  KPNInteractieve TVHD+TV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)