Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN beloont klanten met ‘KPN voor jou’

    KPN heeft de naam 'Kadootje van KPN' in de kast gezet. Het telecombedrijf beloont de eigen klanten nu onder de noemer 'KPN voor jou' voor hun trouw.
    Jarco Kriek
    25 september 2023
    comments 3
    KPN beloont klanten met ‘KPN voor jou’
    Foto Getty Images

    Het belonen van klanten met tijdelijke gratis extraatjes is bij de twee grootste providers van Nederland Ziggo en KPN al enige tijd een extra toevoeging aan de geleverde diensten. Extra zenders die tijdelijk worden toegevoegd aan het basispakket, films die video on demand zonder extra kosten te zien zijn, gratis toegangsbewijzen voor popconcerten, musea en pretparken of tal van andere dingen. Dit zijn allemaal onderdelen van de klantenbeloningsprogramma’s van providers.

     

    Voor jou

    Waar KPN voorheen dergelijke beloningen onder de noemer ‘Kadootje van KPN’ onder de aandacht bracht, heeft de provider de naam nu gewijzigd in ‘KPN voor jou’. Klanten kunnen zich aanmelden bij KPN om persoonlijk op de hoogte gebracht te worden van de gratis ‘KPN voor jou’ extraatjes. Ook wie zich niet opgeeft voor deze persoonlijke aankondigingen kan gewoon gebruik maken van de tijdelijke extraatjes.

    KPNtvtelevisieinternetKPN voor jou

    Reacties

  1. TV-TIP MAX Muziekspecial: Wim Sonneveld

    MAX Muziekspecial: Wim Sonneveld
    NPO 1 om 21:53 uur
    Wim Sonneveld verrijkte de Nederlandse muziek met klassiekers als Het Dorp, Margootje en Aan de Amsterdamse grachten. De cabaretier had in de jaren 70 plannen om zijn hits met een groot orkest uit te voeren, maar overleed voordat hij de kans kreeg. 50 jaar na zijn overlijden is het alsnog zo ver. Richard Groenendijk, Waylon en Fay Claassen spelen de grootste hits van Wim samen met het Metropole Orkest.

    TV-TIP Focus

    Focus
    Net5 om 22:35 uur
    Meesteroplichter Nicky (Will Smith) neemt zijn jonge collega Jess (Margot Robbie) onder zijn hoede. Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, bloeit er iets op tussen hen. Maar Nicky besluit een punt achter hun relatie te zetten. Als ze elkaar drie jaar later weer tegenkomen, gooit Jess alle plannen van Nicky in de war.

    Interview