Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN beloont klanten met ‘KPN voor jou’

  KPN heeft de naam 'Kadootje van KPN' in de kast gezet. Het telecombedrijf beloont de eigen klanten nu onder de noemer 'KPN voor jou' voor hun trouw.
  Jarco Kriek
  25 september 2023
  comments 3
  KPN beloont klanten met ‘KPN voor jou’
  Foto Getty Images

  Het belonen van klanten met tijdelijke gratis extraatjes is bij de twee grootste providers van Nederland Ziggo en KPN al enige tijd een extra toevoeging aan de geleverde diensten. Extra zenders die tijdelijk worden toegevoegd aan het basispakket, films die video on demand zonder extra kosten te zien zijn, gratis toegangsbewijzen voor popconcerten, musea en pretparken of tal van andere dingen. Dit zijn allemaal onderdelen van de klantenbeloningsprogramma’s van providers.

   

  Voor jou

  Waar KPN voorheen dergelijke beloningen onder de noemer ‘Kadootje van KPN’ onder de aandacht bracht, heeft de provider de naam nu gewijzigd in ‘KPN voor jou’. Klanten kunnen zich aanmelden bij KPN om persoonlijk op de hoogte gebracht te worden van de gratis ‘KPN voor jou’ extraatjes. Ook wie zich niet opgeeft voor deze persoonlijke aankondigingen kan gewoon gebruik maken van de tijdelijke extraatjes.

  KPNtvtelevisieinternetKPN voor jou

  Reacties