Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN beloont per direct alle trouwe klanten met vast en mobiel

  KPN beloont per direct alle klanten die bij het telecombedrijf zowel een vast als mobiel abonnement kopen.
  Jarco Kriek
  8 november 2023
  comments 7
  KPN beloont per direct alle trouwe klanten met vast en mobiel
  Foto Getty Images

  Het is voor providers waardevol als consumenten en bedrijven bij hen zowel vaste als mobiele abonnementen kopen. Niet alleen wordt hierdoor de omzet omhoog gestuwd, ook wordt contact met een andere provider voorkomen. Met gerichte aanbiedingen kunnen concurrerende aanbieders dan klanten wegsnoepen. Consumenten en bedrijven die bij dezelfde provider gelijktijdig een vast en mobiel abonnement kopen, worden in vakjargon FMC- of converged klanten genoemd.

   

  Klanten belangrijk

  KPN introduceerde gisteren de nieuwe strategie voor de periode tot en met eind 2027 onder de naam Connect, Activate & Grow. Naast een forse investering van 4,5 miljard euro in onder meer 5G en glasvezel zet KPN nog meer dan voorheen klanten op de eerste plek. Met deze strategie wordt geprobeerd concurrentie van onder andere Ziggo, Odido en Delta het hoofd te bieden op de dynamische Nederlandse markt.

   

  Dubbele data

  Dat de nieuwe strategie voor KPN ernst is, blijkt al na een dag. KPN verdubbelt alle data van het mobiele abonnement van klanten die internet thuis met mobiel combineren. Vanaf deze maand krijgen zij geen 3, 12 of 20 GB meer, maar 6, 24 of 40 GB mobiele data. KPN beloont hiermee bestaande klanten die hun diensten combineren op het blijkens diverse onderzoeken beste vaste en mobiele netwerk van Nederland.

   

  Loyaliteit

  “We willen loyale klanten belonen. En hoe kun je dat beter doen, dan hen nog meer te laten genieten van de uitstekende diensten waar ze dagelijks al gebruik van maken”, zegt Robin Clements, CMO Consumentenmarkt van KPN. “Meer data, en dus ook meer data om te delen met de kinderen, zodat iedereen in het huishouden volop kan meegenieten.”

  KPNmobielvastFMCconverged5Gglasvezeldata

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview