Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN beloont per direct alle trouwe klanten met vast en mobiel

  KPN beloont per direct alle klanten die bij het telecombedrijf zowel een vast als mobiel abonnement kopen.
  Jarco Kriek
  8 november 2023
  comments 7
  KPN beloont per direct alle trouwe klanten met vast en mobiel
  Foto Getty Images

  Het is voor providers waardevol als consumenten en bedrijven bij hen zowel vaste als mobiele abonnementen kopen. Niet alleen wordt hierdoor de omzet omhoog gestuwd, ook wordt contact met een andere provider voorkomen. Met gerichte aanbiedingen kunnen concurrerende aanbieders dan klanten wegsnoepen. Consumenten en bedrijven die bij dezelfde provider gelijktijdig een vast en mobiel abonnement kopen, worden in vakjargon FMC- of converged klanten genoemd.

   

  Klanten belangrijk

  KPN introduceerde gisteren de nieuwe strategie voor de periode tot en met eind 2027 onder de naam Connect, Activate & Grow. Naast een forse investering van 4,5 miljard euro in onder meer 5G en glasvezel zet KPN nog meer dan voorheen klanten op de eerste plek. Met deze strategie wordt geprobeerd concurrentie van onder andere Ziggo, Odido en Delta het hoofd te bieden op de dynamische Nederlandse markt.

   

  Dubbele data

  Dat de nieuwe strategie voor KPN ernst is, blijkt al na een dag. KPN verdubbelt alle data van het mobiele abonnement van klanten die internet thuis met mobiel combineren. Vanaf deze maand krijgen zij geen 3, 12 of 20 GB meer, maar 6, 24 of 40 GB mobiele data. KPN beloont hiermee bestaande klanten die hun diensten combineren op het blijkens diverse onderzoeken beste vaste en mobiele netwerk van Nederland.

   

  Loyaliteit

  “We willen loyale klanten belonen. En hoe kun je dat beter doen, dan hen nog meer te laten genieten van de uitstekende diensten waar ze dagelijks al gebruik van maken”, zegt Robin Clements, CMO Consumentenmarkt van KPN. “Meer data, en dus ook meer data om te delen met de kinderen, zodat iedereen in het huishouden volop kan meegenieten.”

  KPNmobielvastFMCconverged5Gglasvezeldata

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)