Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN beloont trouwe klanten met gratis films

    Het kadootje van KPN voor de maand september staat in het teken van het belonen van trouwe klanten. Dit doet de provider met het aanbieden van gratis films.
    Jarco Kriek
    1 september 2023
    comments 1
    KPN beloont trouwe klanten met gratis films

    KPN biedt abonnees met alleen het basispakket van Interactieve TV of TV+ de hele maand september zonder extra kosten toegang tot vijf films. Dit filmaanbod hoort bij het wisselende video on demand-aanbod van het aanvullende Pluspakket. KPN-klanten met het Pluspakket kunnen deze films dus ook bekijken. 

     

    Vijf films

    De onderstaande vijf films zijn via het menu van de tv-decoder zonder extra kosten beschikbaar voor klanten met een basisabonnement:

     

    • Druk
    • Key House Mirror
    • Minari
    • The Paradise Suite
    • Dogville
    KPNTV+Interactieve TVtvtelevisietekenfilms

    Reacties

  1. TV-TIP Vera

    Vera
    RTL 8 om 20:00 uur
    Vera's oude mentor Stuart Macken wordt het doelwit van een aanslag, en zijn dochter raakt daarbij zwaargewond. Als Vera en haar collega's de zaak onderzoeken blijkt de onkreukbare Stuart er een paar nare geheimen op na te houden. Recent maakte actrice Brenda Blethyn bekend dat ze de regenjas van rechercheur Vera Stanhope binnenkort voor altijd aan de kapstop hangt. Wel keert ze nog één keer terug voor een veertiende seizoen, dat bestaat uit twee extra lange afleveringen.

    TV-TIP Project Rembrandt

    Project Rembrandt
    NPO 1 om 20:55 uur
    De laatste vier kandidaten maken zich op voor de grote finale van Project Rembrandt. De apotheose bestaat uit twee delen. Om te beginnen moeten de deelnemers binnen 24 uur een meesterwerk van Rembrandt zelf namaken. Nadat er één schilder af is gevallen, begint de échte finale-opdracht: de finalisten krijgen drie maanden de tijd om een eigen meesterwerk te produceren. Wie mag uiteindelijk zijn eigen schilderijen exposeren in het Rijksmuseum?

    Interview