Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN bevestigt verlenging doorgifte F1-kanaal Viaplay Xtra

  Na Ziggo bevestigt ook KPN dat de doorgifte van het lineaire Formule 1-kanaal Viaplay Xtra wordt voortgezet tot in ieder geval het einde van dit jaar.
  Jarco Kriek
  1 juni 2022
  comments 4
  KPN bevestigt verlenging doorgifte F1-kanaal Viaplay Xtra

  Viaplay Group kocht vorig jaar de uitzendrechten voor Nederland van Formule 1. Het Zweedse bedrijf gebruikt deze rechten om de streamingdienst Viaplay in Nederland in de markt te zetten. Viaplay wilde dit in eerste instantie alleen via live streaming doen. Internetaanbieders zoals Ziggo en KPN luidden echter de noodklok omdat live streaming bij een populaire sport als de Formule 1 nog nooit was gerealiseerd in Nederland.

   

  Viaplay Xtra

  Het voorgevoel van Ziggo en KPN is werkelijkheid geworden. In de afgelopen drie maanden is nog geen enkel Formule 1-weekend verlopen zonder een berg klachten van teleurgestelde Viaplay-abonnees. Als via live streaming naar de Formule 1 wordt gekeken klaagt een deel van de abonnees over slechte beeldkwaliteit, haperingen in beeld of zelfs het geheel uitvallen van de stream. Via het lineaire kanaal Viaplay Xtra bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway kan op hetzelfde moment wel ongestoord naar Formule 1-races worden gekeken. In eerste instantie zou Viaplay Xtra tot 1 augustus bij de genoemde providers beschikbaar zijn. Na Ziggo bevestigt nu ook KPN aan Totaal TV dat Viaplay Xtra gedurende het gehele Formule 1-seizoen bij het telecombedrijf beschikbaar blijft in het aanbod van Interactieve TV.

   

  Niet iedereen

  Viaplay Xtra is bij KPN Interactieve TV op voorkeuzekanaal 225 te vinden, maar niet voor iedere Viaplay-abonnee toegankelijk. Alleen Viaplay-kijkers die hun abonnement afnemen via KPN hebben toegang tot dit kanaal. Wie rechtstreeks bij Viaplay een abonnement heeft afgesloten, kan alleen via live streaming Formule 1 volgen.

  KPNInteractieve TVViaplayViaplay XtraViaplay GroupFormule 1lineair

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Qatar

  WK Voetbal: Nederland - Qatar
  NPO 1 om 15:00 uur
  Laten we hopen dat Oranje zich voorafgaand aan deze wedstrijd al geplaatst heeft voor de knock-outfase en dat deze pot slechts een formaliteit is. Mocht dat niet het geval zijn dan moeten de Qatarezen toch te verslaan zijn. Het gastland, de nummer 50 op de FIFA-ranglijst, doet pas voor het eerst mee aan het WK en dat is niet omdat ze zich geplaatst hebben.

  TV-TIP Cruise Ship Killers

  Cruise Ship Killers
  Crime + Investigation Network om 19:00 uur
  Als we Cruise Ship Killers moeten geloven, zijn die boten vol Amerikaanse pensionado’s een broedplaats voor moord en doodslag. In de afgelopen tien jaar zijn er ruim 200 cruisepassagiers en -medewerkers vermist geraakt, aan boord vermoord of over de reling gejaagd. Dit keer wordt een van de passagiers doodgestoken. De verdenking valt op een studiegenoot van het slachtoffer, die aan boord was én messen verzamelt. Maar is dat niet té toevallig?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)