Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt alle tv-klanten vijf gratis films aan

  KPN biedt alle klanten met een abonnement op Interactieve TV of TV+ in februari de kans om naar vijf gratis films te kijken.
  Jarco Kriek
  7 februari 2023
  comments 1
  KPN biedt alle tv-klanten vijf gratis films aan
  Foto Getty Images

  KPN biedt deze films aan in het kader van Valentijnsdag. Het aanbod bestaat dan ook uit romantische films. Dit zijn de films Write Love, Onze jongens, Complete Unkown, Weg van jou en Demolition.

   

  Waar kan je de films vinden?

  De vijf films die KPN-klanten met Interactieve TV en TV+ kunnen kijken, zijn te bekijken via de bruikleendecoder. Dit kan via ondersteunde manieren.

   

  Interactieve TV-decoder:

   

  • Ga naar Films
  • Kies voor Kadootje van KPN
  • Selecteer de films onder Valentijnskado

   

  KPN TV+ decoder:

   

  • Ga naar Films
  • Kies voor Kadootje van KPN onder ‘Films per pakket’
  • Selecteer de films onder Valentijnskado
  KPNInteractieve TVTV+tvtelevisiekadootje van KPN

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)