Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt alle tv-klanten vijf gratis films aan

  KPN biedt alle klanten met een abonnement op Interactieve TV of TV+ in februari de kans om naar vijf gratis films te kijken.
  Jarco Kriek
  7 februari 2023
  comments 1
  KPN biedt alle tv-klanten vijf gratis films aan
  Foto Getty Images

  KPN biedt deze films aan in het kader van Valentijnsdag. Het aanbod bestaat dan ook uit romantische films. Dit zijn de films Write Love, Onze jongens, Complete Unkown, Weg van jou en Demolition.

   

  Waar kan je de films vinden?

  De vijf films die KPN-klanten met Interactieve TV en TV+ kunnen kijken, zijn te bekijken via de bruikleendecoder. Dit kan via ondersteunde manieren.

   

  Interactieve TV-decoder:

   

  • Ga naar Films
  • Kies voor Kadootje van KPN
  • Selecteer de films onder Valentijnskado

   

  KPN TV+ decoder:

   

  • Ga naar Films
  • Kies voor Kadootje van KPN onder ‘Films per pakket’
  • Selecteer de films onder Valentijnskado
  KPNInteractieve TVTV+tvtelevisiekadootje van KPN

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)