Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt basisabonnee tijdelijk nieuwe zender

  KPN heeft de nieuwe zender van de maand voor juli bekendgemaakt. Elke maand zet het telecombedrijf een zender uit het Pluspakket in de schijnwerper.
  Jarco Kriek
  24 juni 2022
  comments 0
  KPN biedt basisabonnee tijdelijk nieuwe zender
  Foto Getty Images

  De zogenaamde zender van de maand wordt door KPN aangeboden op kanaal 42. De zender is te zien voor alle abonnees die alleen het basispakket van Interactieve TV afnemen. Het telecombedrijf hoopt hiermee klanten warm te maken voor de aanschaf van het aanvullende Pluspakket, dat €6,99 per maand kost. Wie bij KPN vaste en mobiele diensten combineert en bij het vaste abonnement Interactieve TV toevoegt, krijgt gratis toegang tot het Pluspakket.

   

  Kinderzender

  Nu de schoolvakanties beginnen heeft KPN besloten de kinderzender Nicktoons de zender van de maand juli te maken. Nicktoons is een kanaal dat valt onder de zender Nickelodeon van eigenaar Paramount. Op dit kanaal zijn 24 uur per dag tekenfilms te zien. Overdag Nederlands gesproken voor de kleinere kinderen, in de avonduren Engels gesproken en Nederlands ondertiteld voor de wat oudere kijkers. Onder het aanbod bevinden zich onder meer bekende cartoons als Teenage Mutant Ninja Turtles en Kung Fu Panda.

  KPNInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalNickelodeonNicktoonsViacomCBS
 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)