Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt basisabonnee tijdelijk nieuwe zender

  KPN heeft de nieuwe zender van de maand voor juli bekendgemaakt. Elke maand zet het telecombedrijf een zender uit het Pluspakket in de schijnwerper.
  Jarco Kriek
  24 juni 2022
  comments 0
  KPN biedt basisabonnee tijdelijk nieuwe zender
  Foto Getty Images

  De zogenaamde zender van de maand wordt door KPN aangeboden op kanaal 42. De zender is te zien voor alle abonnees die alleen het basispakket van Interactieve TV afnemen. Het telecombedrijf hoopt hiermee klanten warm te maken voor de aanschaf van het aanvullende Pluspakket, dat €6,99 per maand kost. Wie bij KPN vaste en mobiele diensten combineert en bij het vaste abonnement Interactieve TV toevoegt, krijgt gratis toegang tot het Pluspakket.

   

  Kinderzender

  Nu de schoolvakanties beginnen heeft KPN besloten de kinderzender Nicktoons de zender van de maand juli te maken. Nicktoons is een kanaal dat valt onder de zender Nickelodeon van eigenaar Paramount. Op dit kanaal zijn 24 uur per dag tekenfilms te zien. Overdag Nederlands gesproken voor de kleinere kinderen, in de avonduren Engels gesproken en Nederlands ondertiteld voor de wat oudere kijkers. Onder het aanbod bevinden zich onder meer bekende cartoons als Teenage Mutant Ninja Turtles en Kung Fu Panda.

  KPNInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalNickelodeonNicktoonsViacomCBS
 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)