Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt bestaande klanten nieuw kadootje

  Onder de naam ‘kadootje van KPN’ biedt KPN bestaande klanten vrijwel maandelijks kans op een bepaald voordeel. Dit keer staat het kadootje in het teken van het WK voetbal.
  Jarco Kriek
  4 november 2022
  comments 2
  KPN biedt bestaande klanten nieuw kadootje
  Foto Getty Images

  De eerste balomwenteling tijdens het WK voetbal vindt plaats op 20 november. Tijdens twee van de drie wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens dit voetbaltoernooi wordt de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam omgetoverd tot ‘Het Huis van Oranje’. In het voetbalstadion zijn op 25 en 29 november wedstrijden te bekijken op grote schermen. Ook zijn er tijdens dit evenement optredens van onder meer Ronnie Flex, Flemming, Typhoon en Emma Heesters. KPN verloot voor beide dagen VIP-kaarten onder bestaande klanten die hier interesse in hebben. Meer informatie vindt u hier.

   

  Beter beeld

  KPN biedt daarnaast alle abonnees die toegang tot Interactieve TV hebben de mogelijkheid om het WK voetbal in een betere beeldkwaliteit te bekijken. Het tijdelijke kanaal NPO UHD waar vrijwel alle WK-wedstrijden op worden uitgezonden, komt vanaf 17 november beschikbaar op voorkeuzekanaal 690. Om naar dit kanaal te kunnen kijken is wel een 4K-decoder nodig. Wie van KPN nog niet een dergelijke decoder in bruikleen heeft ontvangen, kan het WK voetbal in beter beeld volgen via de Smart TV App. Deze app is voor de meeste Smart TV-internettelevisies en online mediaspelers beschikbaar. Uitzondering is Apple TV, waarvoor KPN nog geen Smart TV App heeft gemaakt.

  KPNInteractieve TVKadootje van KPN

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)