Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt bestaande klanten proactief 120 euro korting aan

  KPN heeft een aanbieding voor een deel van de trouwe klanten. In ruil voor een contractverlenging van twee jaar krijgen zij een jaar lang tien euro korting per maand.
  Jarco Kriek
  12 februari 2024
  comments 7
  KPN biedt bestaande klanten proactief 120 euro korting aan
  Foto Getty Images

  KPN-klanten die in aanmerking komen voor deze actie - die in totaal dus 120 euro voordeel oplevert – worden door het telecombedrijf zelf op de hoogte gebracht. Het gaat om klanten die bij KPN tv en internet via het vaste netwerk afnemen. De aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen. Bedenktijd geldt ook niet. Als de aanbieding wordt aanvaard, dan is het niet meer mogelijk dit terug te draaien. Uit de algemene voorwaarden van deze actie blijkt dat de maandelijkse korting vervalt als het abonnement wordt gedowngraded naar een abonnement met een lagere internetsnelheid.

   

  Verlenging

  Wie de aangeboden korting wil ontvangen, dient wel het lopende abonnement - dat contractvrij is - met 24 maanden te verlengen. Een abonnement met TV+ en 1 Gb/s internet via glasvezel gaat gedurende het eerste jaar volgens de berekening van KPN €50,56 per maand kosten. Dit is lager dan de abonnementsprijs die de belangrijkste concurrent Ziggo rekent voor het leveren van vaste diensten.

   

  Andere decoder

  KPN-klanten die gebruik maken van de oudere bruikleendecoders die behoren bij het Interactieve TV-abonnement moeten er rekening mee houden dat ze met dit aanbod automatisch overstappen naar een abonnementsvorm met KPN TV+ als tv-dienst. Dit betekent dat alle decoders die in gebruik zijn moeten worden omgeruild voor de TV+ decoder.

  KPNTV+tvtelevisieinternetbruikleendecoderabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)